6 temas en aquesta secció
  • Què és la Targeta Regal El Corte Inglés?

La Targeta Regal El Corte Inglés és la forma més fàcil d’encertar quan vols fer un regal. La persona obsequiada podrà fer compres per la quantitat que tu desitgis a qualsevol centre comercial d’El Corte Inglés, Hipercor, Supercor, Opencor, Sfera, Bricor, www.elcorteingles.es i Viajes El Corte Inglés.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Com compro una Targeta Regal El Corte Inglés?

Per dissenyar i comprar una Targeta Regal, prem aquí i segueix aquestes instruccions:

• Selecciona el disseny de la targeta
    • Indica l’import que vols regalar (entre 10 i 500 euros. Pots adquirir fins a 20 targetes per comanda fins a un import màxim de 1.500 euros).
    • Indica el nombre de targetes que desitgis
    • Prem el botó de comprar

En tramitar la comanda podràs escriure una dedicatòria a la persona que rebrà la Targeta Regal.

Ateses les característiques de la Targeta Regal, no es poden fer comandes de manera conjunta amb altres tipus d’articles.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • On puc enviar una Targeta Regal El Corte Inglés?

La Targeta Regal El Corte Inglés només es pot enviar a destinacions d’Espanya peninsular i Balears. Si vols enviar targetes regal a diferents domicilis hauràs de fer cada compra de manera separada.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quin és el termini de lliurament de la Targeta Regal El Corte Inglés?

La Targeta Regal El Corte Inglés arribarà a la seva destinació en només 48 hores.

En algunes localitats, la freqüència de repartiment de les empreses de transport pot demorar lleugerament aquest termini de lliurament.

El termini de lliurament començarà l’endemà de la realització de la comanda, i en queden exclosos dissabtes, diumenges i dies festius. El segon lliurament, atesa l’absència del destinatari, també queda exclòs del termini de 48 hores.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins tipus de Targeta Regal hi ha?

Hi ha diversos models de Targeta Regal:

1. Targeta sense PIN imprès: Només utilitzable en centres comercials. Si vols bescanviar-la en les teves compres en línia, pots sol·licitar-ne el canvi per una altra amb PIN al Servei d’Atenció al Client dels nostres centres.

1. Targeta amb PIN, sense import imprès: L’import no és fix ni està imprès, per la qual cosa pots recarregar-la les vegades que vulguis. Incorpora un número PIN al revers, ocult darrere d’un rasca.

1. Targeta amb PIN i amb import imprès: Tant l’import com el PIN hi són impresos. No es pot recarregar.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc recarregar en línia una Targeta Regal?

Per recarregar en línia una Targeta Regal, comprova si disposes d’una targeta regal personalitzada amb PIN imprès. El trobaràs al revers de la targeta, ocult darrere un rasca:

Per recarregar una Targeta Regal, introdueix-ne el número i el codi PIN a la pestanya de recàrrega d’aquesta pàgina. Recorda que per fer aquest tràmit hauràs d’estar registrat.

Emplena les dades que s’indiquen i ja tindràs la targeta amb nou saldo. L’import mínim de recàrrega són 10 euros i el màxim 1.500 euros (inclòs el saldo que contingui la targeta).

Pots recarregar la Targeta Regal amb càrrec a una targeta de crèdit o dèbit o a la Targeta El Corte Inglés (en aquest cas, hauràs de tenir-ne el PIN)

Gràcies!

Temes d'ajuda: Targeta Regal