1 temas en aquesta secció
 • Quins terminis de lliurament hi ha?

  El termini general de lliurament a la Península, les Balears i la Unió Europea és de 10 dies feiners, exclosos dissabtes, diumenges i dies festius. El termini per a Canàries, Ceuta i Melilla és de 21 dies feiners, exclosos els dissabtes, diumenges i dies festius. Aquest termini pot variar segons el tipus de producte. El Corte Inglés no es farà responsable dels retards que es produeixin per causes alienes a la seva gestió o força major.

  Recorda que cada duana té un termini de recollida de la mercaderia, passat el qual aquesta queda en abandó, i és responsabilitat del client qualsevol conseqüència futura.

  I el termini general de lliurament en destinacions internacionals que no siguin de la Unió Europea és d’aproximadament 10 dies feiners a la duana. El termini de lliurament al domicili dependrà del temps que triguin a abonar-se els impostos (llevat d’inspeccions duaneres).

  També disposem de productes amb un termini de lliurament de 48 hores i el servei Click&Express amb lliurament en 2 hores o a l’hora que tu vulguis.

  Aquests terminis poden variar depenent del producte. El Corte Inglés no es farà responsable dels retards que es produeixin per causes alienes a la seva gestió o força major.

  T'ha resultat útil?SiNo
  Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Terminis de lliurament