6 temas en aquesta secció
  • Què és Click&Express?

Click&Express és un servei de tramesa amb lliurament a domicili en dues hores o a l’hora que tu vulguis.

Tens a la teva disposició més de 150.000 articles no voluminosos que pots comprar en línia i rebre ràpidament a més de 54 ciutats d’Espanya i els voltants. La millor opció si has de fer un regal urgent, necessites una solució ràpida o no pots esperar per fer la compra.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins passos he de seguir per sol·licitar un lliurament amb Click&Express?

Per sol·licitar un lliurament amb Click&Express, has de seguir els passos següents:

PAS 1

Si el producte que vols comprar té disponible el Lliurament en 2 hores, ho veuràs indicat com un servei destacat a la seva fitxa o imatge. Comprova si lliurem el producte al teu codi postal; hauràs de fer clic al missatge Lliurament en 2 hores i introduir el codi postal.

PAS 2

En introduir el codi postal, t’informarem si és dins de les nostres rutes de repartiment o t’indicarem els codis postals que sí que tenen lliurament a la província indicada.

PAS 3

En afegir al cistell el producte, hauràs de seleccionar Lliurament exprés en 2 hores o a l’hora que tu vulguis. Comprova el teu codi postal i tria tram diari.

PAS 4

Una vegada comprovat el codi postal, podràs canviar el dia i l’hora per rebre la comanda, per defecte està seleccionat el primer horari disponible.

PAS 5

T’informarem detalladament per correu electrònic i SMS (si així ho prefereixes) de l’estat de la tramesa.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • A quines ciutats està disponible el servei Click&Express?

El servei Click&Express està disponible en 54 ciutats i els seus voltants: Madrid, Alcalá de Henares, Alcobendas, Alcorcón, Móstoles, Getafe, Leganés, Barcelona, Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, la Corunya, Albacete, Algesires, Alacant, Avilès, Badajoz, Bilbao, Burgos, Cadis, Cartagena, Castelló, Còrdova, Cornellà, Eibar, Elx, El Ejido, Gijón, Girona, Granada, Guadalajara, Huelva, Jaén, Jerez, Lleó, Linares, Màlaga, Marbella, Mijas, Múrcia, Oviedo, Palma de Mallorca, Pamplona, Sabadell, Salamanca, Santander, Santiago de Compostel·la, Sevilla, Talavera, Tarragona, València, Valladolid, Vigo, Vitòria i Saragossa.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quin horari té el servei Click&Express?

Fem lliuraments des de les 12.00 h fins a les 22.00 h de dilluns a dissabte. Podràs triar el lliurament a l’hora que vulguis, d’avui o de demà.
    A Madrid també lliurem els diumenges, des de les 13.00 h fins a les 20.00 h.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quant costa el servei Click&Express?

Els lliuraments amb servei Click&Express tenen un cost de 7,90 €.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos alguna cosa més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc saber a quina hora m’arribarà la comanda Click&Express?

En el moment que contractes el servei Click&Express, posem a la teva disposició un sistema de seguiment en temps real, on pots comprovar l’estat de la comanda: la confirmació i el número, a quina hora ha estat preparada i recollida al centre comercial i a quina hora aproximada se’t lliurarà al domicili.

Gràcies!

Temes d'ajuda: Click&Express