6 temes en esta secció
  • Què és la Targeta Regal El Corte Inglés?

La Targeta Regal El Corte Inglés és la forma més fàcil d’encertar quan vols fer un regal. La persona obsequiada podrà fer compres per la quantitat que tu desitges a qualsevol centre comercial d’El Corte Inglés, Hipercor, Supercor, Opencor, Sfera, Bricor, www.elcorteingles.es i Viajes El Corte Inglés.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Com compre una Targeta Regal El Corte Inglés?

Per a dissenyar i comprar una Targeta Regal, polsa ací i seguix estes instruccions:

• Selecciona el disseny de la targeta
    • Indica l’import que vols regalar (entre 10 i 500 euros. Pots adquirir fins a 20 targetes per comanda fins a un import màxim de 1.500 euros).
    • Indica el nombre de targetes que desitges
    • Polsa el botó de comprar

En tramitar la comanda podràs escriure una dedicatòria a la persona que rebrà la Targeta Regal.

Ateses les característiques de la Targeta Regal, no es poden fer comandes de manera conjunta amb altres tipus d’articles.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • On puc enviar una Targeta Regal El Corte Inglés?

La Targeta Regal El Corte Inglés només es pot enviar a destinacions d’Espanya peninsular i Balears. Si vols enviar targetes regal a diferents domicilis hauràs de fer cada compra de manera separada.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quin és el termini d’entrega de la Targeta Regal El Corte Inglés?

La Targeta Regal El Corte Inglés arribarà a la seua destinació en només 48 hores.

En algunes localitats, la freqüència de repartiment de les empreses de transport pot demorar lleugerament este termini d’entrega.

El termini d’entrega començarà el dia següent de la realització de la comanda, i en queden exclosos dissabtes, diumenges i dies festius. La segona entrega, atesa l’absència del destinatari, també queda exclosa del termini de 48 hores.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins tipus de Targeta Regal hi ha?

Hi ha diversos models de Targeta Regal:

1. Targeta sense PIN imprés: Només utilitzable en centres comercials. Si la vols bescanviar en les teues compres en línia, pots sol·licitar-ne el canvi per una altra amb PIN al Servici d’Atenció al Client dels nostres centres.

1. Targeta amb PIN, sense import imprés: L’import no és fix ni està imprés, per la qual cosa pots recarregar-la les vegades que vullgues. Incorpora un número PIN al revers, ocult darrere d’un rasca.

1. Targeta amb PIN i amb import imprés: Tant l’import com el PIN hi són impresos. No es pot recarregar.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc recarregar en línia una Targeta Regal?

Per a recarregar en línia una Targeta Regal, comprova si disposes d’una targeta regal personalitzada amb PIN imprés. El trobaràs al revers de la targeta, ocult darrere d’un rasca:

Per a recarregar una Targeta Regal, introduïx-ne el número i el codi PIN a la pestanya de recàrrega d’esta pàgina. Recorda que per a fer este tràmit hauràs d’estar registrat.

Ompli les dades que s’indiquen i ja tindràs la targeta amb nou saldo. L’import mínim de recàrrega són 10 euros i el màxim 1.500 euros (inclòs el saldo que continga la targeta).

Pots recarregar la Targeta Regal amb càrrec a una targeta de crèdit o de dèbit o a la Targeta El Corte Inglés (en este cas hauràs de tindre el PIN d’eixa targeta).

Gràcies!

Temes d'ajuda: Targeta Regal