6 temes en esta secció
  • Què és Click&Express?

Click&Express és un servici d’enviament amb entrega a domicili en dos hores o a l’hora que tu vullgues.

Tens a la teua disposició més de 150.000 articles no voluminosos que pots comprar en línia i rebre ràpidament a més de 54 ciutats d’Espanya i els voltants. La millor opció si has de fer un regal urgent, necessites una solució ràpida o no pots esperar per a fer la compra.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins passos he de seguir per a sol·licitar una entrega amb Click&Express?

Per a sol·licitar una entrega amb Click&Express, has de seguir els passos següents:

PAS 1

Si el producte que vols comprar té disponible l’entrega en 2 hores, ho voràs indicat com un servici destacat a la seua fitxa o imatge. Comprova si entreguem el producte al teu codi postal; hauràs de fer clic al missatge entrega en 2 hores i introduir el codi postal.

PAS 2

En introduir el codi postal, t’informarem si està dins de les nostres rutes de repartiment o t’indicarem els codis postals que sí que tenen entrega a la província indicada.

PAS 3

En afegir a la cistella el producte, hauràs de seleccionar entrega exprés en 2 hores o a l’hora que tu vullgues. Comprova el teu codi postal i elegix tram diari.

PAS 4

Una vegada comprovat el codi postal, podràs canviar el dia i l’hora per a rebre la comanda, per defecte està seleccionat el primer horari disponible.

PAS 5

T’informarem detalladament per correu electrònic i SMS (si així ho preferixes) de l’estat de l’enviament.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • A quines ciutats està disponible el servici Click&Express?

El servici Click&Express està disponible en 54 ciutats i els seus voltants: Madrid, Alcalá de Henares, Alcobendas, Alcorcón, Móstoles, Getafe, Leganés, Barcelona, Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, la Corunya, Albacete, Algesires, Alacant, Avilés, Badajoz, Bilbao, Burgos, Cadis, Cartagena, Castelló, Còrdova, Cornellà, Eibar, Elx, El Ejido, Gijón, Girona, Granada, Guadalajara, Huelva, Jaén, Jerez, Lleó, Linares, Màlaga, Marbella, Mijas, Múrcia, Oviedo, Palma de Mallorca, Pamplona, Sabadell, Salamanca, Santander, Santiago de Compostel·la, Sevilla, Talavera, Tarragona, València, Valladolid, Vigo, Vitòria i Saragossa.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quin horari té el servici Click&Express?

Fem entregues des de les 12.00 h fins a les 22.00 h de dilluns a dissabte. Podràs elegir l’entrega a l’hora que vullgues, de hui o de demà.
    A Madrid també entreguem els diumenges, des de les 13.00 h fins a les 20.00 h.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quant costa el servici Click&Express?

Les entregues amb servici Click&Express tenen un cost de 7,90 €.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc saber a quina hora m’arribarà la comanda Click&Express?

En el moment que contractes el servici Click&Express, posem a la teua disposició un sistema de seguiment en temps real, on pots comprovar l’estat de la comanda: la confirmació i el número, a quina hora ha sigut preparada i arreplegada al centre comercial i a quina hora aproximada se t’entregarà al domicili.

Gràcies!

Temes d'ajuda: Click&Express