9 temes en esta secció
  • Què és Click&Car?

Click&Car és un servici d’arreplega exclusiu de Supermercado i Hipercor. Et permet fer la comanda en línia i arreplegar-la amb el cotxe còmodament en una zona reservada de l’aparcament dels nostres centres comercials.

L’import mínim de compra per a beneficiar-se d’este servici és de 30 €.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins passos he de seguir per a arreplegar la comanda amb Click&Car?

Per a arreplegar la comanda amb Click&Car has de seguir els passos següents:

1. DEMANAR: Selecciona l’opció d’arreplega Click&Car. Elegix el centre on preferisques arreplegar i fes la comanda.
    2. ARRIBAR: Dirigix-te amb el cotxe a l’àrea d’arreplega Click&Car que voràs senyalitzada a l’aparcament del centre comercial.
    3. ARREPLEGAR: Indica’ns el número de comanda i nosaltres ens ocupem de carregar-la al maleter.
    T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins avantatges té el servici Click&Car?

Amb el servici Click&Car podràs gaudir dels avantatges següents:

• És un servici gratuït en comandes superiors a 30 €. Comptes amb els mateixos preus i ofertes que en els nostres centres comercials.
    • Pots arreplegar la comanda còmodament de camí a casa, en eixir de la faena, després d’arreplegar els nens de l’escola o fins i tot en tornar de les vacacions, elegint el dia i la franja horària que més et convinga.
    • La comanda es prepara el mateix dia de l’arreplega. Els productes refrigerats i congelats es guarden a les nostres cambres de fred i congelat fins al moment en què vingues a arreplegar-la, així et garantim que es manté la cadena de fred en tot moment.
    T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • On arreplegue la comanda Click&Car?

Per a arreplegar la comanda Click&Car dirigix-te a l’aparcament del centre comercial que hages elegit. Allí hauràs de seguir els senyals que t’indiquen com arribar al punt Click&Car i aparcar el cotxe a les places reservades. T’entregarem la comanda i te la col·locarem al maleter del cotxe.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Pot arreplegar la meua comanda Click&Car una altra persona?

Si no pots arreplegar la teua comanda Click&Car, una altra persona ho pot fer, però haurà de portar una còpia del correu de confirmació de la comanda.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quan arreplegue la comanda Click&Car?

Has d’arreplegae la comanda Click&Car el dia i durant la franja horària que hages reservat.

Pots consultar els horaris i els dies d’entrega disponibles al centre comercial que has seleccionat prement Hora d’entrega a la capçalera de la pàgina web, al carret o en el Checkout de la comanda.

Els trams d’entrega solen coincidir amb l’horari comercial del centre, de 10 a 21 h de dilluns a dissabte i de 12 a 21 h diumenges i dies festius.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc arreplegar una comanda Click&Car sense utilitzar el cotxe?

Si arreplegues una comanda sense cotxe, dirigix-te a la consigna, indica al nostre personal el número de comanda i te l’entregaran allí mateix.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc reservar un tram horari per a arreplegar la comanda Click&Car?

Pots reservar el dia i el tram horari que preferisques per a arreplegar la comanda Click&Car, sempre que estiga disponible i no s’haja completat.

Només has de clicar l’enllaç Hora d’entrega situat a la capçalera de la pàgina web. A continuació, s’obrirà una taula amb els trams horaris d’arreplega disponibles al centre comercial seleccionat. Selecciona el que vullgues i polsa Reservar.

Si ho preferixes, pots reservar el tram horari des del carret mateix o en el procés de Checkout.

T'ha resultat útil?SiNo
    Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Durant quant de temps tinc reservat un tram horari d’arreplega Click&Car?

La reserva del tram es manté activa durant una hora. Passat eixe temps, pots renovar-la una hora més sempre que el tram no estiga complet.

Durant el procés de compra pots consultar els minuts que et queden de reserva a la capçalera de la pàgina web.

Gràcies!

Temes d'ajuda: Click&Car