2 temes en esta secció
 • De quines maneres puc contactar amb El Corte Inglés?

  Per a contactar amb nosaltres t’oferim diversos telèfons i adreces de correu, en funció de l’ajuda que necessites:

  1. Informació sobre la nostra activitat de comerç electrònic

  Si vols informació sobre el servici de compra o vols conéixer la situació de la teua comanda, telefona al 900 373 111 si truques des d'un telèfon fix o al 901 464 111 si truques des d'un telèfon mòbil a la teua disposició els 365 dies de l’any o escriu-nos un correu a clientes@elcorteingles.es.

  2. Informació general sobre El Corte Inglés

  Telefona al número d’Atenció al Client 901 122 122 en horari de dilluns a dissabte de 9.00 a 22.00 h i diumenges de 10.00 a 21.00 h o escriu-nos un correu a servicio_clientes@elcorteingles.es.

  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’haja sigut útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!
 • Com puc presentar una reclamació?

  A més del nostre Dept. d’Atenció al Client i el formulari de suggeriments/reclamacions , hi ha fulls de reclamació a disposició del client als nostres centres comercials.

  Les parts se sotmeten, a la seua elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari. Així mateix, com a entitat adherida a Confianza Online i en els termes del seu codi ètic, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i la publicitat en línia, la protecció de dades i la protecció de menors, l’usuari podrà recórrer al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de Confianza Online  (www.confianzaonline.es).

  D’acord amb el   Reglament (UE) núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, posem a disposició del client l’enllaç següent, que permet l’accés a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea.

  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’haja sigut útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Contacte