1 temes en esta secció
 • Quines són les condicions d’enviament?

  Estes són les condicions d’enviament d’El Corte Inglés. Els enviaments d’articles de moda, complements, rellotges, llibres, música, pel·lícules i videojocs es realitzen a qualsevol destinació, tant a Espanya com a la resta del món, excepte a Veneçuela, Rússia, Cuba i Argentina.

  Els enviaments d’articles d’electrònica, llar, informàtica, esports, maletes, vins i bebés es realitzen a destinacions de la Unió Europea (en queden exclosos els grans electrodomèstics, que només s’enviaran a les zones de repartiment que poden ser seleccionades en adquirir este tipus d’articles). Tin en compte abans de fer la comanda que alguns articles, per les seues característiques, voltatge, tipus de xarxa, etc., poden no ser vàlids en determinats països.

  Els enviaments de Targeta Regal només es fan a destinacions d’Espanya peninsular i Balears.

  Els enviaments d’articles de joieria només es fan a destinacions d’Espanya peninsular i Balears.

  Els enviaments de flors, paners de fruita i cistelles de naixement només es fan a destinacions d’Espanya peninsular.

  No s’envien comandes a apartats postals.

  Abans d’adquirir cert tipus d’articles t’interessa conéixer esta informació:

  • CINE I DVD: El sistema d’emissió a Espanya és el sistema PAL, per la qual cosa tots els títols que hi ha a la venda necessiten reproductors que emeten en este sistema.
  • VIDEOJOCS Els jocs de consoles de sobretaula (Playstation 4, Xbox One, Wii U...) funcionen exclusivament en televisors/consoles amb sistema PAL. Els jocs de consoles portàtils (Nintendo DS, Nintendo 3DS, PS Vita...) només funcionen en consoles amb sistema PAL. En cas de PlayStation 4, els jocs funcionen en qualsevol sistema.
  • Les pel·lícules, discos, videojocs o altres productes susceptibles de còpia immediata només es podran bescanviar per un altre títol idèntic.
  • VINS: La venda d’alcohol està prohibida als menors de 18 anys.
  • PERFUMERIA. No s’entreguen productes de perfumeria que continguen alcohol en algunes destinacions (consultar "Enviament i devolució" en la pàgina del producte).
  • BICICLETES: Les bicicletes s’entreguen en el seu embalatge original, per la qual cosa necessiten un ajust final abans de fer-se servir.
  • ARMES: Només es tramitarà la comanda després de la recepció de la documentació necessària en vigor (fotocòpia del DNI i del permís d’armes de la persona que haja de figurar com a propietària de l’arma). Els enviaments estan limitats a Espanya peninsular i no es podrà fer el pagament al comptat.
  • PREVENDES: A les nostres tendes de comerç electrònic tindràs la possibilitat de reservar una sèrie d’articles abans que es posen a la venda. En estos casos, t’indiquem que no podrem enviar la comanda abans de les dates de llançament marcades per les companyies (les companyies poden modificar estes dates sense previ avís).
  • CISTELLES DE NADAL: Els enviaments de cistelles de Nadal només es fan a destinacions d’Espanya peninsular i Balears.
  • TARGETES REGAL: Ateses les característiques de la Targeta Regal, no es poden fer comandes de manera conjunta amb altres tipus d’articles.
  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’haja sigut útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!