1 temes en esta secció
 • Quins terminis d’entrega hi ha?

  El termini general d’entrega a la Península, les Balears i la Unió Europea és de 10 dies faeners, exclosos dissabtes, diumenges i dies festius. El termini per a Canàries, Ceuta i Melilla és de 21 dies faeners, exclosos els dissabtes, diumenges i dies festius. Este termini pot variar segons el tipus de producte. El Corte Inglés no serà responsable dels retards que es produïsquen per causes alienes a la seua gestió o força major.

  Recorda que cada duana té un termini d’arreplega de la mercaderia passat el qual esta queda en abandó, i és responsabilitat del client qualsevol conseqüència futura.

  I el termini general d’entrega en destinacions internacionals que no siguen de la Unió Europea és d’aproximadament 10 dies faeners a la duana. El termini d’entrega al domicili dependrà del temps que tarden a abonar-se els impostos (excepte inspeccions duaneres).

  També disposem de productes amb un termini d’entrega de 48 hores i el servici Click&Express amb entrega en 2 hores o a l’hora que tu vullgues.

  Estos terminis poden variar depenent del producte. El Corte Inglés no serà responsable dels retards que es produïsquen per causes alienes a la seua gestió o força major.

  T'ha resultat útil?SiNo
  Vols comentar-nos un poc més?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Terminis d’entrega