Per Què Alguns Pebrots Piquen I Altres No (ebook)

Per Què Alguns Pebrots Piquen I Altres No (ebook)

9,99
AÑADIR FAVORITONo disponible+ info

Información

Envío y devoluciones

Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia daquesta inquieta restauradora. Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en lús dels experiments com a eina destimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.


Detalles del ebook
ISBN:
9788415642282
Editorial:
ARA LLIBRES
Formato:
EPub con DRM
Idioma:
Catalán
Género:
Ciencias
Subgénero:
Ciencias Naturales

Referencia:

8415642282 |

EAN:

9788415642282