Pendë Flamingo (ebook)

Pendë Flamingo (ebook)

Autor:
Kirk, Munroe
1,99
No disponible+ info

Información

Envío y devoluciones

Në një ditë dimri të zymtë, në fillim të vitit 1564, i riu Reno de Veaux, i cili sapo kishte kaluar ditëlindjen e gjashtëmbëdhjetë, u largua nga departamenti i vjetër i dashur, ku kishte kaluar djalin e tij të lumtur dhe të pakujdesshëm dhe filloi për në Paris. Më pak se një muaj para se babai i tij fisnik dhe nëna e tij e ëmbël ishin marrë prej tij nga një ethe e tmerrshme që kishte zënë vendin, dhe Réné, fëmija i tyre i vetëm, kishte mbetur pa një të afërm në botë, përveç xhaxhait të tij Chevalier Réné de Laudonniere, pas së cilës ai u emërua. Në ato ditë udhëtimi i lodhshëm dukej një kohë e lodhur për djalin e vetmuar para se lajmëtari që kishte shkuar në Paris me një letër që i tregonte xhaxhait të tij se pozita e tij e trishtuar mund të kthehej. Kur mbaroi, ai erdhi përsëri, duke sjellë një mesazh të mirë që e thërriste menjëherë të shkonte në Paris dhe të ishte një bir i xhaxhait të tij të vetmuar, Réné humbi asnjë kohë duke iu bindur.


Detalles del ebook
ISBN:
9788826447506
Editorial:
Kirk Munroe
Formato:
EPub sin DRM
Género:
Novela fantástica
Subgénero:
Novela de Ciencia Ficción y Fantástica
Prelectura del libro:
Pendë Flamingo (ebook)

Referencia:

8826447506 |

EAN:

9788826447506