Icon eci
Utiliza nuestra app
Y accede a ofertas exclusivas y muchas más ventajas
menú buscar
La Filla Del Mar en Barcelona

La Filla Del Mar en Barcelona

Feather calendar

Fechas: Del 9 de Febrero de 2022 al 27 de Marzo de 2022

Icon ionic md time

Horario: Consulta el horario en la selección del día.

Recinto

Recinto: Teatre Condal

Desde 29, 00€

Descripción La Filla Del Mar

Un dels drames més coneguts d'Àngel Guimerà es converteix en un nou musical, un espectacle multidisciplinari que combina text, cançons i moviment per explorar conceptes com la identitat i la diferència.

El 1899, quan ja havia dut a escena els que avui són grans clàssics del teatre català com Maria Rosa o Terra baixa, Àngel Guimerà va estrenar La filla del mar, la història d'una nena, única supervivent d'un naufragi en el qual moren els seus pares, que arriba a les platges d'un poble de la costa. L’Àgata ha crescut com a germana de la Mariona acollida per la seva família, però això no ha evitat els conflictes derivats de la discriminació i la resistència de la comunitat a incorporar la diferència. La recent tornada a la comunitat de Pere Màrtir, serà l'objecte de discòrdia amorosa que desfermarà la tragèdia. Amb aquest material com a punt de partida, La Barni Teatre traspassa la barrera del temps i en fa una revisió que posa en primer terme els elements essencials i universals de la història per preguntar-se i preguntar-nos de quina manera tractem els qui considerem diferents, com condiciona la nostra identitat l'entorn social en el qual vivim i per què ens comportem de la manera que ho fem. Una proposta de teatre musical que vol acostar un dels grans clàssics del teatre català al públic dels nostres dies.

Amb la complicitat de Jaume Viñas com a dramaturg per aquest projecte, han imaginat l’espectacle Marc Sambola, Marc Vilavella i Gracia Fernández, directors artístics de La Barni Teatre, una companyia nascuda l'any 2006 i que ha creat espectacles com Ojos verdes. Miguel de Molina in memoriam (2007), El projecte dels bojos, una utopia musical (2011), Le llaman copla (2012) o Tan bonica aquesta nit (2014).

Una producció de Focus.

Información de La Filla Del Mar en Barcelona

Tickets
Recogida de entradas:
- Imprímelas tú
- En el móvil
Reloj de pared
Duración:
100 minutos
Apertura de puertas:
Movilidad reducida
User
Edades:
Sin calificar
Etiqueta de precio
Categoría:
- Teatro
-
Drama

Office building
Organizador:
Serveis de l'espectacle Focus S.A. - A58116369

Localización del evento


Avinguda del Paral.lel, 91

08004

Barcelona

Tel. 934423132

Location

Localización del evento

Recogida de entradas

¿Cómo recoger las entradas?

Compra ahora y podrás retirar cómodamente tus entradas en nuestros centros de El Corte Inglés*. En algunos casos también podrás retirar tus entradas en la taquilla del recinto o imprimir tus entradas en casa.

Además puedes acceder a tus compras pendientes de imprimir en la CONSULTA DE RESERVAS.

Y si estas interesado en nuestra oferta para Grupos y/o Colectivos puedes contactar con nosotros en venta_entradas@elcorteingles.es.

  • * Sólo para eventos con opción de recogida en centros comerciales.
  • * Consulta el listado de centros con recogida de entradas.
  • * Consulta las condiciones del espectáculo.