Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Empreses del Grup

Comença el contingut principal

La innovació és un dels senyals d'identitat del totes les empreses que componen el Grup El Corte Inglés. Introduïm novetats constants en àmbits tan diferents com són la moda i els complements, la decoració i la llar, la tecnologia, l'alimentació i restauració i la cultura.

El Corte Inglés

 

Líder europeu de grans magatzems

Amb una forta implantació al mercat espanyol i amb presència a Portugal

L’any 2017 es va produir la fusió d’El Corte Inglés i Hipercor. Durant el 2018 s’ha continuat amb l’aprofitament de sinergies entre els diferents formats comercials i s’ha començat a estudiar la possibilitat de fusionar la cadena Bricor amb El Corte Inglés. Això permetria una optimització dels recursos i millores competitives que beneficiarien els nostres clients.

El Corte Inglés incorpora novetats en totes les àrees d'actuació: moda, decoració, l'última avantguarda en tecnologia o esports, propostes pioneres en alimentació i restauració, cultura i entreteniment, etc. Això, unit als compromisos de qualitat i garantia, permet satisfer clients amb diferents gustos i necessitats.

Aposta per l'omnicanalitat amb una integració més gran entre les botigues físiques i el món online. El servei Click&Express, que permet el lliurament en menys de dues hores o en la franja horària que triï el client, s'ha consolidat amb un èxit notable.

El Corte Inglés ha impulsat el pagament a través del mòbil als seus centres comercials, una digitalització progressiva dels establiments que incorporen pantalles amb informació en temps real tant de preus com de característiques del producte, venedors amb tauletes, catàlegs en paper amb realitat augmentada mitjançant el mòbil...

Raó social El Corte Inglés

Supercor

 

Botigues de proximitat Supercor, Supercor Exprés i Supercor Stop&Go

Compra àgil i ràpida de productes bàsics d'alimentació, drogueria i perfumeria

És la cadena de supermercats creada per satisfer les necessitats de la cistella bàsica del client d'una manera propera, amb l'experiència i la qualitat del Grup El Corte Inglés.

L'alimentació i, especialment, els frescos són els grans protagonistes del supermercat ja que li atorguen un caràcter diferenciador, tant per la qualitat dels productes com pels preus competitius que ofereix. Als supermercats Supercor el client pot fer la compra en safates de productes frescos o bé ser atès per personal especialitzat.

Supercor Exprés està més orientat a una compra àgil i ràpida de productes bàsics d'alimentació, drogueria i perfumeria. A més de les marques capdavanteres, aquest format de supermercat compta amb una forta presència de les marques pròpies del Grup com són El Corte Inglés, Aliada i Special Line.

La cadena ha arribat a un acord recent amb Repsol per convertir-se en la central de compres de les aproximadament 3.500 estacions de servei que s'integren en el grup petrolier.

Raó social Supercor, SA.

 • Domicili social: Hermosilla 112. 28009, Madrid
 • Mail: servicio_clientes@elcorteingles.es
 • Telèfon: 901 122 122
 • N.I.F: A-78476397
 • Registre Mercantil de Madrid: Tomo 3.099, folio 189, sección 8, hoja M-52.978, inscripción 3
 • Pàgina web: www.supercor.es

Sfera

 

Renovació constant, varietat i qualitat al millor preu

Col·leccions de moda inspirades en les tendències més actuals

Sfera va néixer el 2001 com una cadena de botigues especialitzada en moda i complements amb una àmplia oferta de peces per a home, dona i nen, presentades en línies de moda formal, moda sport-ciutat, i roba per al cap de setmana i l'oci.

També destaquen les seves col·leccions pròpies de llenceria femenina, roba interior d'home i una línia especial per a nadons.

Sfera compta amb un equip exclusiu de dissenyadors que incorpora constantment a les seves botigues col·leccions de moda inspirades en les tendències més actuals. El resultat són peces còmodes, actuals i a un preu assequible, pensades perquè tothom pugui trobar el seu estil.

A més, aposta per la renovació constant, la varietat i la qualitat al millor preu del mercat, situant les seves botigues a les millors zones comercials de les ciutats en les quals es troba i amb còrners als centres comercials d'El Corte Inglés. A més, fora de l'àmbit europeu té també amb botigues a l'Amèrica Llatina, l'Orient Mitjà i el Sud-est Asiàtic.

Raó social Sfera Joven, SA

 • Domicili social: Hermosilla 112. 28009, Madrid
 • Mail: sfera@elcorteingles.es
 • Telèfon: 901 122 122
 • N.I.F: A-83036137
 • Registre Mercantil de Madrid: Tomo 16.688, folio 40, sección 8, hoja M-284.400, inscripción 1
 • Pàgina web: www.sfera.com
 

Viajes El Corte Inglés

 

Líder espanyol en el sector d'agències de viatges

Viajes ECI, que es va constituir el 1969, compta ja amb més de 500 oficines nacionals i internacionals

El model de gestió de Viajes El Corte Inglés es basa en una atenció personalitzada capaç de satisfer les necessitats de cada client, ja siguin viatges de tipus professional, oci o la planificació i organització de congressos, convencions i viatges d'incentiu. Un equip de professionals s'encarrega de l'assessorament i l'organització de les necessitats de cada client.

A més, Viajes El Corte Inglés compta amb una divisió d'empreses líder en el negoci de clients corporatius, i està adaptada per treballar de manera eficient tant per a grans corporacions multinacionals com per a pimes.

L'empresa de viatges compta amb més de 500 oficines i és present en països com ara França, Bèlgica, Portugal, Itàlia, els Estats Units, Xile, Mèxic i l'Argentina, Colòmbia, la República Dominicana i l’Uruguai, a més d'Espanya.

Razón social Viajes El Corte Inglés, S.A.

Grupo de Seguros

 

Àmplies cobertures i condicions econòmiques competitives

La gamma més àmpliad'assegurances i serveis per a particulars i empreses

La companyia d'assegurances dins del Grup El Corte Inglés neix per satisfer les necessitats dels clients per mitjà de l'oferta d'una àmplia gamma d'assegurances i serveis integrals.

Centro de Seguros y Servicios

Centro de Seguros y Servicios és una Corredoria d'Assegurances, pertanyent al Grup El Corte Inglés, amb presència al mercat espanyol com a mediador d'assegurances des de 1982.

Actualment és un referent per la seva implantació a escala nacional, per l'accessibilitat per als assegurats, per l'amplitud d'horaris per a la prestació dels serveis, i per la seva experiència en riscos de tot tipus.

Això ha permès millorar i ampliar l'oferta d'assegurances de la corredoria amb el llançament de nous productes per a cotxes, assistència en viatge, assistència tecnològica i telefonia mòbil, i actualitzant les condicions de productes ja consolidats però que calia adaptar a les noves necessitats del mercat.

Pel que fa a l'activitat de mediació en productes financers, ha concentrat els esforços a combinar una selecció de productes de les millors gestores amb l'oferta simultània de productes exclusius per a clients d'El Corte Inglés.

Raó social Centro de Seguros y Servicios. Correduría de Seguros, S.A.U., Grupo de Seguros El Corte Inglés


Seguros El Corte Inglés

Seguros El Corte Inglés, Vida, Pensiones y Reaseguros es posa en marxa el 1990 com a companyia d'assegurances dins del Grup El Corte Inglés per satisfer les necessitats dels clients oferint productes com ara assegurances de vida i accidents, d'estalvi, de rendes temporals i vitalícies, i també plans de pensions.

Des de la creació es va marcar com a objectiu proporcionar qualitat de serveis i amb aquesta finalitat s'ofereix als clients la possibilitat de protegir i prevenir el seu futur, les seves famílies i també el personal de les empreses, tot plegat amb les cobertures més àmplies i amb unes condicions econòmiques competitives.

Raó social Seguros El Corte Inglés, Vida, Pensiones y Reaseguros, S.A.

 

Final del contingut principal