Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Empreses del Grup

Comença el contingut principal

La innovació és un dels senyals d'identitat del totes les empreses que componen el Grup El Corte Inglés. Introduïm novetats constants en àmbits tan diferents com són la moda i els complements, la decoració i la llar, la tecnologia, l'alimentació i restauració i la cultura.

El Corte Inglés

 

Líder europeu de grans magatzems

Amb una forta implantació al mercat espanyol i amb presència a Portugal

L'any 2017 s'ha produït la fusió d'El Corte Inglés i Hipercor, amb l'objectiu de millorar i complementar l'oferta comercial cara al client, alhora que s'aprofiten les sinergies entre aquests dos formats comercials.

El Corte Inglés incorpora novetats en totes les àrees d'actuació: moda, decoració, l'última avantguarda en tecnologia o esports, propostes pioneres en alimentació i restauració, cultura i entreteniment, etc. Això, unit als compromisos de qualitat i garantia, permet satisfer clients amb diferents gustos i necessitats.

Aposta per l'omnicanalitat amb una integració més gran entre les botigues físiques i el món online. El servei Click&Express, que permet el lliurament en menys de dues hores o en la franja horària que triï el client, s'ha consolidat amb un èxit notable.

El Corte Inglés ha impulsat el pagament a través del mòbil als seus centres comercials, una digitalització progressiva dels establiments que incorporen pantalles amb informació en temps real tant de preus com de característiques del producte, venedors amb tauletes, catàlegs en paper amb realitat augmentada mitjançant el mòbil...

Raó social El Corte Inglés

 • Domicili social: Calle Hermosilla, 112. 28009 - Madrid.
 • Mail: servicio_clientes@elcorteingles.es
 • Telèfon: 91 401 85 00
 • C.I.F: A-28017895
 • Registre Mercantil de Madrid: Tomo 677 Gral. 61, Sección 4ª del L. de S., Hoja 8085, Folio 182.
 • Pàgina web: www.elcorteingles.es

Supercor

 

Botigues de proximitat Supercor, Supercor Exprés i Supercor Stop&Go

Compra àgil i ràpida de productes bàsics d'alimentació, drogueria i perfumeria

És la cadena de supermercats creada per satisfer les necessitats de la cistella bàsica del client d'una manera propera, amb l'experiència i la qualitat del Grup El Corte Inglés.

L'alimentació i, especialment, els frescos són els grans protagonistes del supermercat ja que li atorguen un caràcter diferenciador, tant per la qualitat dels productes com pels preus competitius que ofereix. Als supermercats Supercor el client pot fer la compra en safates de productes frescos o bé ser atès per personal especialitzat.

Supercor Exprés està més orientat a una compra àgil i ràpida de productes bàsics d'alimentació, drogueria i perfumeria. A més de les marques capdavanteres, aquest format de supermercat compta amb una forta presència de les marques pròpies del Grup com són El Corte Inglés, Aliada i Special Line.

La cadena ha arribat a un acord recent amb Repsol per convertir-se en la central de compres de les aproximadament 3.500 estacions de servei que s'integren en el grup petrolier.

Raó social Supercor, SA.

 • Domicili social: Hermosilla, 112. 28009 Madrid.
 • Mail: servicio_clientes@elcorteingles.es
 • Telèfon: 901 122 122
 • C.I.F: A - 78476397
 • Registre Mercantil de Madrid: Tom 7729 Gral. 6.689 Sec. 3a; L. de S., Full 79966, Foli 39, Inscripció 1a.
 • Pàgina web: www.supercor.es

Sfera

 

Renovació constant, varietat i qualitat al millor preu

Col·leccions de moda inspirades en les tendències més actuals

Sfera va néixer el 2001 com una cadena de botigues especialitzada en moda i complements amb una àmplia oferta de peces per a home, dona i nen, presentades en línies de moda formal, moda sport-ciutat, i roba per al cap de setmana i l'oci.

També destaquen les seves col·leccions pròpies de llenceria femenina, roba interior d'home i una línia especial per a nadons.

Sfera compta amb un equip exclusiu de dissenyadors que incorpora constantment a les seves botigues col·leccions de moda inspirades en les tendències més actuals. El resultat són peces còmodes, actuals i a un preu assequible, pensades perquè tothom pugui trobar el seu estil.

A més, aposta per la renovació constant, la varietat i la qualitat al millor preu del mercat, situant les seves botigues a les millors zones comercials de les ciutats en les quals es troba i amb còrners als centres comercials d'El Corte Inglés. A més, fora de l'àmbit europeu té també amb botigues a l'Amèrica Llatina, l'Orient Mitjà i el Sud-est Asiàtic.

Raó social Sfera Joven, SA

 • Domicili social: Hermosilla, 112. 28009 Madrid.
 • Mail: sfera@elcorteingles.es
 • Telèfon: 901 122 122
 • C.I.F: A - 83036137
 • Registre Mercantil de Madrid: Tom 16688. Llibre 0, Foli 40, Secció 8a; Full M - 284400. Inscripció 1.
 • Pàgina web: www.sfera.com
 

Óptica 2000

 

Óptica 2000, la cadena òptica i audiología que apuesta per la tecnologia

Màxima qualitat òptica a través de la comercialització de marques capdavanteres.

Óptica 2000 és la cadena d'òptica i audiologia del Grup El Corte Inglés que desenvolupa la seva activitat a través de botigues pròpies situades als centres comercials d'El Corte Inglés i Hipercor i en establiments independents.

Present a Espanya i a Portugal, es va constituir amb la filosofia d'oferir el servei més professional i la màxima qualitat òptica a través de la comercialització de marques capdavanteres. Els seus establiments ofereixen una gran varietat de models, sempre en línia amb les últimes tendències de la moda i a preus molt competitius.

Manté el compromís amb la incorporació de tecnologies d'avantguarda: sistema de teleoftalmologia i bisellament remot de lents. A més, durant aquest exercici ha llançat el servei MIMIC Eyewear, unes noves ulleres fetes a mida per impressió 3D personalitzades i adaptades a cada client.

Raó social OPTICA 2000, SL

 • Domicili social: Gran Vía de les Corts Catalanes, 613 8ª planta 08007 - Barcelona.
 • Mail: clientesoptica2000@elcorteingles.es
 • Telèfon: 934 871 911
 • C.I.F: B08422941
 • Registre Mercantil: Tom 33506, Secció General, Foli 20, Full B-60967.
 • Pàgina web: www.optica2000.com

Bricor

 

Bricor és la cadena de ferreteria, bricolatge, decoració, jardí i reformes de la llar

S'ha reforçat el concepte ho fem per tu  complementant el tradicionalfes-t'ho tu

La cadena del Grup especialitzada en bricolatge, decoració, jardí i reformes integrals de la llar compta amb dos tipus de formats comercials: grans establiments que ofereixen una àmplia gamma de productes a la vista del públic, i el format urbà situat als centres d'El Corte Inglés que permet donar resposta al client que busca solucions de bricolatge domèstic a un preu molt competitiu i sense haver de desplaçar-se a l'extraradi de la ciutat.

Els establiments de Bricor tenen en exposició fins a 40.000 referències, segons les dimensions del centre. Tot i això, el client sempre pot sol·licitar qualsevol producte encara que no es trobi a la seva botiga habitual. Cal afegir-hi la facilitat de compra a través de la pàgina web, que compta amb un catàleg de 22.000 referències.

Bricor ofereix un ampli ventall de serveis, especialment a l'àrea de reformes per a la llar. També ha reforçat el concepte ho fem per tu,complementant el tradicional fes-t'ho tu mateix que predomina en el sector del bricolatge.

Raó social Bricor, SA

 

Viajes El Corte Inglés

 

Líder espanyol en el sector d'agències de viatges

Viajes ECI, que es va constituir el 1969, compta ja amb més de 500 oficines nacionals i internacionals

El model de gestió de Viajes El Corte Inglés es basa en una atenció personalitzada capaç de satisfer les necessitats de cada client, ja siguin viatges de tipus professional, oci o la planificació i organització de congressos, convencions i viatges d'incentiu. Un equip de professionals s'encarrega de l'assessorament i l'organització de les necessitats de cada client.

A més, Viajes El Corte Inglés compta amb una divisió d'empreses líder en el negoci de clients corporatius, i està adaptada per treballar de manera eficient tant per a grans corporacions multinacionals com per a pimes.

L'empresa de viatges compta amb més de 500 oficines i és present en països com ara França, Bèlgica, Portugal, Itàlia, els Estats Units, Xile, Mèxic i l'Argentina, Colòmbia, la República Dominicana i l’Uruguai, a més d'Espanya.

Razón social Viajes El Corte Inglés, S.A.

Informática El Corte Inglés

 

Consultoria tecnològica adaptada al negoci i en transformació digital

És la companyia del Grup especialitzada en la integració de solucions i serveis

Consultoria tecnològica adaptada al negoci i a la transformació digital

Des dels inicis ha basat el seu creixement en l'evolució dels seus serveis des de la distribució de productes i solucions informàtiques, objecte inicial de la seva constitució, fins a la consultoria i integració de sistemes i solucions de negoci electrònic.

La seva experiència i coneixement del mercat l'han portat a abordar projectes destacats tant per a organitzacions públiques com privades de sectors tan diversos com són les telecomunicacions, el transport, les assegurances o la banca.

Igualment, el seu ampli coneixement en big data li ha permès reforçar la seva presència en l'àmbit internacional, especialment en alguns països de Llatinoamèrica on s'han desenvolupat projectes de gran transcendència.

Razón social Informática El Corte Inglés, S.A.

 • Domicili social: Travesía Costa Brava. 28034 - Madrid.
 • Mail: mkt@ieci.es
 • Telèfon: 913 87 47 00
 • C.I.F: A - 28855260
 • Registre Mercantil de Madrid: Tom 51, Llibre 44. Secció 3a, Foli 118, Full 60.783 - 1.
 • Pàgina webwww.ieci.es

Grupo de Seguros

 

Àmplies cobertures i condicions econòmiques competitives

La gamma més àmpliad'assegurances i serveis per a particulars i empreses

La companyia d'assegurances dins del Grup El Corte Inglés neix per satisfer les necessitats dels clients per mitjà de l'oferta d'una àmplia gamma d'assegurances i serveis integrals.

Centro de Seguros y Servicios

Centro de Seguros y Servicios és una Corredoria d'Assegurances, pertanyent al Grup El Corte Inglés, amb presència al mercat espanyol com a mediador d'assegurances des de 1982.

Actualment és un referent per la seva implantació a escala nacional, per l'accessibilitat per als assegurats, per l'amplitud d'horaris per a la prestació dels serveis, i per la seva experiència en riscos de tot tipus.

Això ha permès millorar i ampliar l'oferta d'assegurances de la corredoria amb el llançament de nous productes per a cotxes, assistència en viatge, assistència tecnològica i telefonia mòbil, i actualitzant les condicions de productes ja consolidats però que calia adaptar a les noves necessitats del mercat.

Pel que fa a l'activitat de mediació en productes financers, ha concentrat els esforços a combinar una selecció de productes de les millors gestores amb l'oferta simultània de productes exclusius per a clients d'El Corte Inglés.

Raó social Centro de Seguros y Servicios. Correduría de Seguros, SA. Grupo de Seguros El Corte Inglés


Seguros El Corte Inglés

Seguros El Corte Inglés, Vida, Pensiones y Reaseguros es posa en marxa el 1990 com a companyia d'assegurances dins del Grup El Corte Inglés per satisfer les necessitats dels clients oferint productes com ara assegurances de vida i accidents, d'estalvi, de rendes temporals i vitalícies, i també plans de pensions.

Des de la creació es va marcar com a objectiu proporcionar qualitat de serveis i amb aquesta finalitat s'ofereix als clients la possibilitat de protegir i prevenir el seu futur, les seves famílies i també el personal de les empreses, tot plegat amb les cobertures més àmplies i amb unes condicions econòmiques competitives.

Raó social Seguros El Corte Inglés, Vida, Pensiones y Reaseguros, SA

Final del contingut principal