Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Compromís amb la societat

Comença el contingut principal

El Corte Inglés és una empresa compromesa amb la societat i per això manté una relació de proximitat amb les persones i amb l’entorn en el qual s’instal·len els centres comercials.

Amb més de 80 anys d’història, estem plenament integrats i vinculats amb la societat, i participem en nombroses activitats locals, regionals, nacionals i internacionals, i això referma la nostra relació amb l’entorn.

+ de 1.500 actividades en 2020

relacionadas con la cultura, el deporte y la acción social

 

 

Cultura 

Cultura

 

La cultura és un poderós instrument de cohesió social i un element fonamental per al desenvolupament de la societat. Per això, cada any impulsem nombroses iniciatives relacionades amb la literatura, el teatre, la música, l’art, el cinema, la fotografia o la dansa.

 

 

Esport

Esport

L’esport conjumina alguns dels valors intrínsecs del nostre Grup, com són el treball en equip, la convivència entre les persones i l’esperit de superació personal.

 

Hem estat part de competicions esportives destacades, com són la Lliga de Futbol Professional i LaLiga Genuine per a persones amb discapacitat, la Lliga de Bàsquet ACB i, a més, hem ocupat la categoria de National Supporter durant el Mundial Femení de Bàsquet.

 

Social 

Acció social

La nostra sensibilitat cap a les persones que travessen situacions d’especial dificultat, ens porta a canalitzar part dels nostres recursos cap a iniciatives de caràcter social i solidari. Entre les accions de caràcter social destaquen les següents:

 • Col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer  
  Hi donem suport de manera constant a través nombroses iniciatives amb l’objectiu de recaptar fons i donar a conèixer les finalitats de l’associació
 • Relació permanent amb UNICEF
  Tant amb els productes de l’ONG que venem als nostres centres, com amb la campanya Joguines Solidàries en la qual una part de la venda es dona a projectes per a la infància. .
 • Campanya Una joguina, una il·lusió
  Aquesta acció solidària neix amb l’objectiu d’enviar joguines a països amb escassos recursos i a diverses ONG que treballen en projectes de cooperació i atenció a la infància.
 • Suport als Bancs d’Aliments.
  Al llarg de l’any duem a terme nombroses accions per lliurar als bancs d’aliments productes de primera necessitat. A més de les donacions realitzades per la mateixa empresa, comptem amb les aportacions tant de clients com d’empleats als diferents centres d’El Corte Inglés, Hipercor, Supercor i Supercor Exprés.

 

Infantil 

Infantil

 

El món infantil, a través del projecte Pitiflú, compta també amb un programa propi d’activitats. Més de 300 activitats i espectacles online i a els centres d’El Corte Inglés animen cada any els nens d’entre 3 i 10 anys.

 

Final del contingut principal