Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Sou a:

  1. Inicio
  2. Sostenibilitat
  3. Compromís amb la societat

Compromís amb la societat

Comença el contingut principal

Construint el futur al costat de la societat

La vinculació amb la societat ens porta a mantenir una relació de proximitat
amb les persones i amb l’entorn
.

 

Generació de valor econòmic i social

el grup promou el desenvolupament econòmic i social en tots els països en què desenvolupa la seva activitat, especialment a Espanya i Portugal.

A Espanya som un dels ocupadors més grans del sector privat, i també generem ocupació indirecta i induïda. A això s’hi ha d’afegir el nombre de proveïdors amb els quals treballem i el volum de compra que representa el nostre negoci, amb la qual cosa ajudem altres empreses a continuar amb la seva activitat i a generar un impacte econòmic més gran.

 

Accessibilitat en el nostre negoci

Treballem perquè el nostre negoci sigui accessible per a tots els col·lectius. Per això, tenim en compte les diverses realitats que hi ha a la societat i implementem diferents mesures que promoguin la integració. Supercor s’ha posicionat com un referent d’aquesta línia de treball dins el grup, amb el programa d’adaptació i certificació en l’accessibilitat de les botigues.

Hem obtingut la certificació Bequal i el segell Bequal Plus per a El Corte Inglés, Supercor i Viatges El Corte Inglés. Aquest segell és un certificat d’excel·lència en discapacitat.

Disposem d’una línia de telèfon preferencial atesa per personal especialitzat per ajudar les persones amb capacitats diverses i la gent gran.

 

Participació activa en organitzacions i institucions

Col·laborem de manera activa amb per analitzar i comprendre el context polític, regulatori i econòmic del sector, amb la finalitat d’anticipar possibles canvis significatius per al negoci.

 

Iniciatives de vinculació amb la societat

Mantenim una relació estreta amb les persones del nostre entorn, per tal de fomentar la sostenibilitat en el llarg termini a les comunitats en què operem. Per això, actuem a través de tres àmbits principals: l’esport, la cultura i el compromís social

Orientats a millorar
la vida de les persones

+ 3.300 activitats socials, culturals i esportives

Esport

+200
iniciatives patrocinades

Compartim molts dels valors que es promouen a través de l’esport, com ara el treball en equip, la superació personal, la constància i els hàbits saludables.

Cultura

+180
accions culturals

Promovem la cultura en tots els àmbits i la conservació del patrimoni artístic. Acollim nombroses iniciatives als nostres centres, que se celebren als espais d’Àmbit Cultural.

Compromís social

+500
iniciatives socials

Estem plenament involucrats amb diferents associacions i fundacions d’interès públic amb l’objectiu de contribuir al progrés social.

Participem en diferents projectes que contribueixen al progrés social per ajudar col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat i per fomentar la sostenibilitat en el llarg termini.

01.Infància i joventut
Col·laborem amb entitats que promouen els drets i la cura dels infants

02.Salut i benestar
Donem suport i financem projectes de recerca importants

03.Progrés local inclusiu
Promovem iniciatives que afavoreixen el desenvolupament socioeconòmic de les zones en què ens trobem

Projectes que ens enorgulleixen

“Moda re-“, un projecte per donar una segona vida a la roba

Col·laborem activament amb Càritas en el projecte Moda re-, per donar una segona vida a les peces que no s’han venut o s’han dipositat en punts de recollida als nostres establiments. Les peces es reutilitzen o es destinen a projectes de reciclatge tèxtil i valorització energètica, de manera que es completa el cicle de l’economia circular. Persones en risc d’exclusió social treballen a les plantes de selecció de residus tèxtils i a les botigues de segona mà solidàries..

Campanya #ECISeVisteDeRosa

Una iniciativa que involucra tots els membres del grup en la lluita contra el càncer de mama.

Desenvolupem activitats de sensibilització, posem a la venda productes solidaris, il·luminem de rosa les façanes dels nostres centres comercials i financem projectes de recerca, entre d’altres activitats.

Enllaços
relacionats:

T'ha resultat útil aquesta pàgina?

Ens podries dir per què?

Final del contingut principal