Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Sou a:

  1. Inicio
  2. Sostenibilitat
  3. Els nostres productes

Els nostres productes

Comença el contingut principal

Posem a disposició dels clients una oferta àmplia de productes i serveis, en la selecció dels quals prevalen la qualitat i la seguretat, uns compromisos que han consolidat la confiança de la marca El Corte Inglés.

Ecorresponsabilidad

Ecorresponsabilitat

Fomentem hàbits de consum responsable.

Traçabilitat dels productes 

avancem en la traçabilitat dels productes que oferim, dels quals n’avaluem els processos de fabricació i distribució.

Km 0

Impulsem el producte de proximitat.

Innovació

incorporem referències noves per adaptar-nos als hàbits canviants dels consumidors.

Les nostres metes a curt termini

  • >5% Augmentar anualment, l’oferta de referències sostenibles fins al 2025

  • +8,5%increment des referències respecte a l’any anterior

  • + de 132.600 referències sostenibles
    en retail

Potenciem les marques pròpies, presents en tots els segments de l’oferta, que representen un 47,5 % del total de referències sostenibles

Una selecció completa i sostenible del nostre assortiment

Promovem la producció i el consum sostenibles en tot el cicle de vida dels productes i els serveis, des del disseny fins al reciclatge final, amb un enfocament d’economia circular.

Disposem d’una guia de producte sostenible per a compradors i proveïdors que agrupa els atributs sostenibles entorn de quatre universos, sobre els quals es classifiquen els productes.

EAquesta selecció sostenible de productes s’estén tant a les marques pròpies com a les externes, per tal de disposar d’un assortiment amb atributs de sostenibilitat.

Per avançar en aquest compromís, s’han incorporat noves certificacions de sostenibilitat al portfolio de productes d’El Corte Inglés, que han permès assolir una oferta formada per aproximadament 90 atributs sostenibles.

Iniciatives per la sostenibilitat

Com a part del moviment per la sostenibilitat treballem en diferents iniciatives:

Disseny de col·leccions de moda en 3D

una revolució tecnològica en el procés creatiu de col·leccions, amb unes implicacions que inclouen tot el cicle de vida de la moda.

Això permet incrementar l’eficiència i la sostenibilitat de les col·leccions, en disminuir els terminis de desenvolupament i producció de les peces i reduir el nombre de mostres i l’estoc, la qual cosa comporta una reducció important de la petjada de carboni del procés de disseny.

Moda sostenible

Les marques pròpies de moda Southern Cotton i Green Coast en la categoria de dona ja disposen d’un 70 % d’oferta de productes sostenibles, i tenen el compromís d’incrementar-los perquè el 2024 representin, almenys, un 80 % del total.

Joguines que tenen cura del planeta

Disposem de més de 700 joguines amb atributs sostenibles, tant de marca El Corte Inglés com de proveïdors reconeguts. Els de marca El Corte Inglés tenen un packaging específic en què s’han incorporat missatges de conscienciació mediambiental (No waste, Recyclable, Protec Nature, Eco Hero). S’hi indica el material amb què estan fets, i en destaquen els provinents de boscos sostenibles, els 100 % biodegradables o els peluixos el farciment dels quals està confeccionat amb ampolles de PET reciclat del fons marí, anomenats Petluches.

Alimentació sostenible

En alimentació apostem per la sostenibilitat dels productes frescos de peixateria, a través de la certificació MSC/ASC - Cadena de custòdia, per a diferents espècies de peix, en funció de si provenen de pesca salvatge o aqüicultura. El febrer de 2023 ens vam convertir en la primera empresa de distribució a Espanya a certificar les nostres peixateries (El Corte Inglés, Hipercor, Supercor i Sanchez Romero) amb MSC i ASC, de manera que posem a disposició dels clients productes frescos als taulells, amb les ecoetiquetes que acrediten la sostenibilitat del peix i el marisc.

El segell blau d’MSC i el segell verd d’ASC són un distintiu efectiu per informar el consumidor de l’origen sostenible dels productes, per generar-li més confiança en la tria.

Benestar animal

Estem adherits al Compromís Europeu del Pollastre pel qual ens comprometem que el 100 % del pollastre fresc que comercialitzem sota la marca pròpia El Corte Inglés provingui de races de creixement lent i amb certificació en benestar animal.

Ja complim el compromís que el 100 % dels ous de la marca pròpia provinguin de gallines sense gàbia i sistemes combinats (terra, de pagès o ecològics); ens hem avançat tres anys a l’horitzó inicial del 2025. En l’actualitat, el 100 % dels ous de marca pròpia que comercialitzem i que servim a les cafeteries i els restaurants inclouen certificacions de benestar animal. A més, per a l’any 2025, hem estès aquest compromís als ous frescos de marques externes i a tots els productes de marques pròpies que duguin ou fresc com a ingredient.

T'ha resultat útil aquesta pàgina?

Ens podries dir per què?

Final del contingut principal