Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Sou a:

  1. Inicio
  2. Sostenibilitat
  3. Els nostres proveïdors

Els nostres proveïdors

Comença el contingut principal

Una selecció encertada dels proveïdors és el punt d’inici per assolir la satisfacció dels clients. Mantenim una relació de col·laboració i confiança mútua que ens permet alinear-nos amb les necessitats del client i contribuir a un entorn més sostenible.

  • Personas en el equipo PROVEÏDORS
    +49.100
  • Mujeres AUDITORIES ASG EL 2022
    +2.500

Todos nuestros proveedores deben aceptar y asumir como propios los principios éticos de actuación y en materia ASG que se recogen en nuestra Carta de Compromiso de Cumplimiento, alineada con nuestro Código Ético.

Els nostres proveïdors de marca pròpia

A més, com a empresa responsable, mantenim un avenç constant en la verificació de les condicions socials i laborals dels proveïdors de productes de les nostres marques pròpies, que han de declarar la relació de fàbriques de producció i aportar una auditoria amb certificació ASG reconeguda per El Corte Inglés.

Com a membres de la iniciativa internacional amfori BSCI, adoptem el seu codi de conducta de compliment obligat, que pren com a referència els convenis fonamentals de l'Organització Internacional del Treball (OIT).

El nostre protocol d'homologació està articulat com un procés de millora contínua que permet als proveïdors complir a curt termini amb tots els requisits del Codi de Conducta de BSCI (Business Social Compliance Initiative), organització sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les a la qual pertany el Grup El Corte Inglés des de març de 2008.

La vocació per generar valor per a la societat ens guia
en la tria minuciosa dels proveïdors

El model de gestió responsable de la cadena de subministrament definit pel grup El Corte Inglés es basa en l’enfocament de diligència deguda, que és indispensable per prevenir i mitigar els impactes negatius derivats d’un acompliment inadequat per part dels proveïdors.

Aquest enfocament es guia per una sèrie de mecanismes i fomenta bones pràctiques en matèria ASG, especialment en la protecció i el respecte dels drets humans:

01.Identificar els riscos i prioritzar-los

02.Prevenir impactes negatius potencials

03.Mitigar els impactes que es produeixin

04.Informar-ne públicament

El nostre cicle de bones pràctiques

La gestió dels proveïdors de les nostres empreses de retail es fa de manera integrada, dins un mateix sistema de gestió.

ACCÉS AL PORTAL DEL PROVEÏDOR

Projectes que ens enorgulleixen

Acord multisectorial

Mantenim un acord pioner multisectorial amb CCOO i UGT per enfortir el respecte dels drets dels treballadors en la cadena de subministrament.

Inclou els proveïdors de marca pròpia d’El Corte Inglés i permet fer visites als diferents llocs de treball per assegurar l’aplicació de les normes internacionals de drets humans, laborals, socials i mediambientals i millorar les condicions de treball.

Diligència deguda ambiental i social

El Corte Inglés està adherit a l’aliança internacional Sustainable Apparel Coalition (SAC), amb l’objectiu de reduir l’impacte mediambiental i promoure els drets fonamentals.

Hem treballat amb les diferents eines d’autoavaluació Higg Index, que permeten mesurar amb un criteri uniforme la sostenibilitat de les cadenes de subministrament. La SAC estableix uns objectius que fan referència a la proporció del volum de fàbriques que han fet l’avaluació de l’acompliment mediambiental i social i la proporció quant al volum de compra verificat per un tercer.

T'ha resultat útil aquesta pàgina?

Ens podries dir per què?

Final del contingut principal