Cogomelos. A cociña do bosque (Tapa dura)

Cogomelos. A cociña do bosque (Tapa dura)

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Envíos a España 1€ y Envío GRATIS a España desde 19€ en Libros

    Excepto Entrega en 2 horas o a la hora que tú quieras. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Este libro ofrécenos un repertorio de 104 pratos elaborados con cogomelos de todo tipo. Un abano de sabores e aromas de bosques outonais e prados de primavera. Atoparemos desde pastas, arroces, ensaladas, cocas, pasteis salgados até ovos, carne e mesmo peixes e mariscos. Como todas as propostas de Mariona que xa coñecemos, receitas fáciles de facermos na casa, con base clásica e toques de actualidade. O libro foi prologado polo escritor e presidente da Asociación Micolóxica Viriato, Xosé Manuel Fernández Costas, quen aproveita para facer, desde a súa particular vivencia, un percorrido histórico da micoloxía e da situación actual en Galicia, así como unha serie de propostas de aproveitamento gastronómico dos cogomelos dos nosos bosques e prados.


Detalles del libro
ISBN:
9788499950754
Fecha de Edición:
16-enero-2014
Editorial:
BAIA EDICIONS
ISBN:
9788499950754
Fecha de Edición:
16-enero-2014
Formato encuadernación:
Tapa dura
Dimensiones:
15,4 x 16
Idioma:
Gallego
Idioma original:
Catalán
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510988139 |

EAN:

9788499950754