El bulli 2005-2011 (Tapa dura)

El bulli 2005-2011 (Tapa dura)

Otras ofertas

525Vendido por LIBRERÍA LUCES
  • Envío GRATIS a España en Libros

    Excepto Entrega en 2 horas o a la hora que tú quieras. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

The first book to record elBulli's final and most creative years. Over 2,500 pages drawn from the meticulously documented personal archives of Ferran Adriá. Seven volumes, presented in a custom slipcase, bring elBulli to life and provide the only way to experience what is still considered to be the most innovative restaurant in the world. Closely examines the techniques and technologies that helped the elBulli team redefine the course of contemporary gastronomy. Captures a vital moment in culinary history when Ferran shifted the way we codify cuisine and think about the creative process The first six volumes contain over 700 recipes created from 2005-2011, each with a stunning photograph. The seventh volume provides an evolutionary analysis of the restaurant, outlining Ferran's creative process and allowing readers to cross reference recipes by season, technique and technology.


Detalles del libro
ISBN:
9780714865485
Fecha de Edición:
20-marzo-2014
Editorial:
PHAIDON
ISBN:
9780714865485
Fecha de Edición:
20-marzo-2014
Formato encuadernación:
Tapa dura
Número de páginas:
2720
Dimensiones:
31 x 24 cm
Idioma:
Inglés
Número de edición:
1
Ilustraciones:
Color
Género:
Cocina Española
Subgénero:
Maestros de la cocina

Referencia:

006510988659 |

EAN:

9780714865485

Otros libros de FERRÁN ADRIÁ.

ver todos