O polbo e a súa cociña (Tapa blanda)

Envío en 48 Horas

O polbo e a súa cociña (Tapa blanda)

Otras ofertas

11,8712,50-5%Vendido por Central Librera
11,8812,50-5%Vendido por AG Libros (Entrega en 7-10 días)
11,88Vendido por IMOSVER (Entrega en 72 horas)
  • Envíos a España 1€ y Envío GRATIS a España desde 19€ en Libros

    Excepto Entrega en 2 horas o a la hora que tú quieras. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo. A maioría proceden dunha cociña familiar atlántico-mediterránea. Hai algunha incursión noutras cociñas, como a oriental, e nunha cociña que poderiamos denominar moderna ou actual. En calquera caso, todas as receitas poden ser elaboradas con facilidade por calquera persoa, aínda que non sexa experta en cociña.


Detalles del libro
ISBN:
9788499146256
Fecha de Edición:
17-febrero-2014
Editorial:
EDICIONS XERAIS DE GALICIA
ISBN:
9788499146256
Fecha de Edición:
17-febrero-2014
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
192
Dimensiones:
20 x 13
Idioma:
Gallego
Idioma original:
Castellano
Traductor:
Barreiro Felpeto, Bruno
Número de edición:
1
Fotografías:
Prelectura del libro:
O Polbo E A Súa Cociña (Tapa Blanda)
Género:
Gastronomía - Ingredientes
Subgénero:
Pescados y Mariscos

Referencia:

006510988691 |

EAN:

9788499146256