La cuina modernista. Obrers, menestrals, burgesos (Tapa blanda)

La cuina modernista. Obrers, menestrals, burgesos (Tapa blanda)

Información

Envío y devoluciones

En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.


Detalles del libro
ISBN:
9788483308622
Fecha de Edición:
26-noviembre-2015
Editorial:
VIENA CATALAN
ISBN:
9788483308622
Fecha de Edición:
26-noviembre-2015
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
264
Dimensiones:
26 x 16
Idioma:
Catalán
Número de edición:
1
Género:
Cocina Española
Subgénero:
Maestros de la cocina

Referencia:

006510999011 |

EAN:

9788483308622