Al cor del restaurant: Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar (Tapa blanda)

Al cor del restaurant: Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar (Tapa blanda)

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Envíos a España 1€ y Envío GRATIS a España desde 19€ en Libros

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Disponibilidad en Centros

Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l’època
actual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d’anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyes
de les cuines i la societat en què s’insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicament
la gastronomia i l’impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Del
fast a l’slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de la
cuina mol·lecular a l’ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundació
del Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels
250 anys d’història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i la
pintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).
Un tast cultural deliciós.

.


Detalles del libro
ISBN:
9788498093742
Fecha de Edición:
15-junio-2016
Editorial:
PORTIC
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
320
Dimensiones:
21,5 x 14
Idioma:
Catalán
Idioma original:
Alemán
Traductor:
Estelrich Arce, Pilar
Colección:
P.VISIONS
Número de edición:
1
Prelectura del libro:
Al Cor Del Restaurant (Tapa Blanda)
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510901835 |

EAN:

9788498093742

Otros libros de CHRISTOPH RIBBAT.

ver todos