Corpus culinari catala (Tapa dura)

Corpus culinari catala (Tapa dura)

Autor:
. Vv.aa

Otras ofertas

23,7525-5%
Vendido por IMOSVER
  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Entrega en 2 horas o a la hora que tú quieras. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

Disponibilidad en Centros

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el pollastre amb escamarlans, l'arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització d'aquesta gran obra, fruit de més de vuit anys d'investigació i que ha comptat amb la participació d'experts de prest igi internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat aquest llibre.


Detalles del libro
ISBN:
9788482648156
Fecha de Edición:
17-noviembre-2016
Editorial:
LA MAGRANA
ISBN:
9788482648156
Fecha de Edición:
17-noviembre-2016
Formato encuadernación:
Tapa dura
Número de páginas:
512
Dimensiones:
26 x 17
Idioma:
Catalán
Idioma original:
Catalán
Colección:
OTROS LA MAGRANA
Género:
Cocina Española
Subgénero:
Manuales Cocina Española

Referencia:

006510905786 |

EAN:

9788482648156