Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

Medicina integrativa per a la familia: Aromateràpia, fitoteràpia, homeopatía, flors de bach, reflexología, digitopuntura (Tapa blanda)

Medicina integrativa per a la familia: Aromateràpia, fitoteràpia, homeopatía, flors de bach, reflexología, digitopuntura (Tapa blanda)

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

La medicina integrativa es postula com la medicina del futur. Respectant les bases de la medicina occidental ortodoxa actua de pont entre aquesta i les anomenades medicines i teràpies complementàries. El llibre, organitzat en tres parts, és una eina de difusió de la medicina integrativa, tant per als usuaris com per als professionals de la salut, estiguin començant a introduir-se en el coneixement d'aquesta o essent-ne ja coneixedors, vulguin ampliar i ordenar les eines que ens ofereix. A la primera part del llibre hi ha les descripcions, els fonaments i les bases científiques existents en algunes d'elles. A la segona es descriuen les alteracions de la salut més benignes i freqüents amb què ens podem trobar en el nostre dia a dia, es fa especial èmfasi en les situacions en què cal que es visiti al metge i es descriuen algunes de les opcions terapèutiques de què la medicina integrativa se serveix per tractar tals afeccions. En la tercera, es fa un recull per tipus de tractaments i per ordre alfabètic, dels diferents tractaments descrits, amb l'objectiu que el lector pugui consultar ràpidament les utilitats d'aquests descrites en el llibre. Dra. Cristina Pellicer Sabadí, nascuda a Platja d'Aro (Girona), llicenciada en Medicina i Cirurgia. Està formada en Cirurgia Toràcica, Acupuntura Mèdica, Homeopatia, Aromateràpia Científica, Teràpia Ortomolecular, Fitoteràpia, Sals de Schüssler, Quiromassatge, Reflexologia podal, Flors de Bach i Reiki. A més de tenir la seva pròpia consulta, realitza xerrades i tallers de divulgació sobre medicina integrativa per a tot tipus de públic i cursos dirigits a professionals de la salut. Col·labora activament amb l'Associació d'Oncologia Integrativa essent una de les autores de la primera guia pràctica d'oncologia integrativa, Guia práctica: diagnóstico cáncer, qué puedo hacer?. És professora del primer curs de postgrau de l'Estat Espanyol sobre Oncologia Integrativa, organitzat per l'Equip de Salut.


Detalles del libro
ISBN:
9782875520395
Fecha de Lanzamiento:
2-enero-2017
Editorial:
AMYRIS EDICIONES
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
300
Dimensiones:
21 x 15 cm
Idioma:
Catalán
Idioma original:
Castellano
Colección:
LOS SINGULARES
Género:
Psicología
Subgénero:
Psicoterapias

Referencia:

006532580914 |

EAN:

9782875520395

Otros libros de DRA. CRISTINA PELLICER SABADÍ.

ver todos