A Very Serious Cookbook: Contra Wildair (Tapa dura)

A Very Serious Cookbook: Contra Wildair (Tapa dura)

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Disponibilidad en Centros

Captures two rising stars at the perfect point in their ascendance - and celebrates their unique collaborative approach.Contra and Wildair have received several Best New Restaurant nods and major acclaim from the New York Times, Saveur, Bon Appétit, and Eater, among many others.A foreword by US comedian and wine lover Eric Wareheim.70 recipes organized into chapters: Always (mainstay, non-seasonal); Sometimes (hyper-seasonal, guest-chef collaborations, international travel inspiration); Never (dishes on the menu once, not existent yet, all important); and Pantry.Photos of plated food, the restaurant, its locality, and travel bring the restaurant and its dishes to life.


Detalles del libro
ISBN:
9780714876023
Fecha de Edición:
25-octubre-2018
Editorial:
PHAIDON
Formato encuadernación:
Tapa dura
Número de páginas:
256
Dimensiones:
27 x 20,5 cm
Idioma:
Inglés
Género:
Cocina Española
Subgénero:
Manuales Cocina Española

Referencia:

006510927681 |

EAN:

9780714876023