Corpus del patrimoni culinari català (Tapa dura)

Corpus del patrimoni culinari català (Tapa dura)

Autor:
La Magrana
  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Envío GRATIS a España en Libros

    Excepto Entrega en 2 horas o a la hora que tú quieras. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronimia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 entrades numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el pollastre amb escamarlants, l'arròs a la cubana o les mandonguilles sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català.


Detalles del libro
ISBN:
9788482649498
Fecha de Edición:
5-mayo-2011
Editorial:
LA MAGRANA
ISBN:
9788482649498
Fecha de Edición:
5-mayo-2011
Formato encuadernación:
Tapa dura
Número de páginas:
512
Dimensiones:
26 x 17 cm
Idioma:
Catalán
Idioma original:
Catalán
Número de edición:
1
Ilustraciones:
Color
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510971705 |

EAN:

9788482649498