Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

Barça, mes que un club (Tapa blanda)

Barça, mes que un club (Tapa blanda)

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Barça, més que un club és el gran llibre per a tots els barcelonistes del món, una obra actualitzada, amb fotografies de les darreres novetats i els millors instants de la història. Amb imatges espectaculars, s'explica, la passió i els valors que genera l'univers barcelonista. Barça, más que un club es el gran libro para todos los barcelonistes del mundo, una obra actualizada, con fotografías de las últimas novedades y los mejores instantes de la historia. Mediante imágenes espectaculares, se explica la pasión y los valores que genera el universo barcelonista. Barça, more than just a a club is a great book for all Barça's fans of the world, a work updated with pictures of the latest and greatest moments of history. Through spectacular images, explains the passion and the values generated by the universe barcelonista. Barça, més que un club és una obra sobre el FC Barcelona absolutament actualitzada, amb imatges dels triomfs els darrers anys, els grans projectes internacionals, la projecció universal, les seccions... sense oblidar aquells elements del passat que configuren la idiosincràsia del Barça i que ajuden a entendre la personalitat i la filosofia del Club. El llibre s'estructura en tres grans apartats a partir dels quals el lector podrà descobrir què és i què significa el Barça, amb les imatges més impactants dels millors fotògrafs esportius de la història, instants carregats d'emoció i de records. El primer capítol ens porta a la passió pels colors del Barça a través dels jugadors actuals i també de tots aquells que han fet història defensant la samarreta blaugrana. El segon capítol tracta la qüestió de la catalanitat, el civisme, la integració, la solidaritat així com la repercussió del Barça arreu del món. En el tercer capítol es repassa la projecció del Club través de les seves instal·lacions, el seu millor patrimoni, la massa social, aixi com les seccions i l'esport de base. Els diversos aparats dels llibres van prologats per cinc barcelonistes de prestigi internacional: Joan Laporta, Johan Cruyff, Ferran Adrià, Josep Carreras i Nacho Solozábal. Barça, más que un club es una obra sobre el FC Barcelona absolutamente actualizada, con imágenes de los triunfos de los últimos años, los grandes proyectos internacionales, la proyección universal, las secciones... sin olvidar aquellos elementos del pasado que configuran la idiosincrasia del Barça y que ayudan a entender la personalidad y la filosofía del Club. El libro se estructura en tres grandes apartados donde el lector podrá descubrir qué es y qué significa el Barça, con las imágenes más impactantes de los mejores fotógrafos deportivos de la historia, instantes cargados de emoción y de recuerdos. El primer capítulo nos lleva a la pasión por los colores del Barça a través de los jugadores actuales y también de todos los que han hecho historia defendiendo la camiseta azulgrana.

El segundo capítulo trata la cuestión de la catalanidad, el civismo, la integración, la solidaridaBarça, més que un club és el gran llibre per a tots els barcelonistes del món, una obra actualitzada, amb fotografies de les darreres novetats i els millors instants de la història. Amb imatges espectaculars, s'explica, la passió i els valors que genera l'univers barcelonista. Barça, más que un club es el gran libro para todos los barcelonistes del mundo, una obra actualizada, con fotografías de las últimas novedades y los mejores instantes de la historia. Mediante imágenes espectaculares, se explica la pasión y los valores que genera el universo barcelonista. Barça, more than just a a club is a great book for all Barça's fans of the world, a work updated with pictures of the latest and greatest moments of history. Through spectacular images, explains the passion and the values generated by the universe barcelonista. Barça, més que un club és una obra sobre el FC Barcelona absolutament actualitzada, amb imatges dels triomfs els darrers anys, els grans projectes internacionals, la projecció universal, les seccions... sense oblidar aquells elements del passat que configuren la idiosincràsia del Barça i que ajuden a entendre la personalitat i la filosofia del Club. El llibre s'estructura en tres grans apartats a partir dels quals el lector podrà descobrir què és i què significa el Barça, amb les imatges més impactants dels millors fotògrafs esportius de la història, instants carregats d'emoció i de records. El primer capítol ens porta a la passió pels colors del Barça a través dels jugadors actuals i també de tots aquells que han fet història defensant la samarreta blaugrana. El segon capítol tracta la qüestió de la catalanitat, el civisme, la integració, la solidaritat així com la repercussió del Barça arreu del món. En el tercer capítol es repassa la projecció del Club través de les seves instal·lacions, el seu millor patrimoni, la massa social, aixi com les seccions i l'esport de base. Els diversos aparats dels llibres van prologats per cinc barcelonistes de prestigi internacional: Joan Laporta, Johan Cruyff, Ferran Adrià, Josep Carreras i Nacho Solozábal. Barça, más que un club es una obra sobre el FC Barcelona absolutamente actualizada, con imágenes de los triunfos de los últimos años, los grandes proyectos internacionales, la proyección universal, las secciones... sin olvidar aquellos elementos del pasado que configuran la idiosincrasia del Barça y que ayudan a entender la personalidad y la filosofía del Club. El libro se estructura en tres grandes apartados donde el lector podrá descubrir qué es y qué significa el Barça, con las imágenes más impactantes de los mejores fotógrafos deportivos de la historia, instantes cargados de emoción y de recuerdos. El primer capítulo nos lleva a la pasión por los colores del Barça a través de los.

jugadores actuales y también de todos los que han hecho historia defendiendo la camiseta azulgrana. El segundo capítulo trata la cuestión de la catalanidad, el civismo, la integración, la solidaridad, así como la repercusión del Barça en cualquier parte del mundo. En el tercer capítulo se repasa la proyección del Club a través de sus instalaciones, su mejor patrimonio, la masa social, así como las secciones y el deporte de base. Los apartados van prologados por cinco barcelonistas de prestigio internacional:Joan Laporta, Johan Cruyff, Ferran Adrià, Josep Carreras y Nacho Solozábal. Jordi Finestres Jordi Finestres (1974) és periodista. Ha escrit una vintena de llibres, entre els quals Josep M. Planes. Memòria d'un periodista assassinat; Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes; Univers Tísner; Barça!; Mites de Barça; El cas Di Stéfano; El Barça en guerra, Barça, més que un club També és guionista de programes documentals de temàtica històrica a Televisió de Catalunya i és col·laborador de La Vanguardia i de la revista Sàpiens. Web del FC Barcelona [1] Links: ------ [1] https://www.fcbarcelona.com/.


Detalles del libro
ISBN:
9788496970007
Fecha de Lanzamiento:
30-octubre-2007
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
304
Dimensiones:
30 x 24 cm
Idioma:
Catalán
Traductor:
Berrill, Simon John
Número de edición:
1
Género:
Fotografía
Subgénero:
Fotografía y Fotógrafos

Referencia:

006510612986 |

EAN:

9788496970007