La cuina del peix blau i el bacalla (Tapa dura)

La cuina del peix blau i el bacalla (Tapa dura)

Información

Envío y devoluciones

Som a la Festa Major dels Blancs i els Blaus. Som a Granollers. Ës una festa que ha anat creixent al voltant d'una idea molt senzilla, però a l'hora complexa: la participació de la gent que la vol viure. No és una festa en què la gent mira passivament quina és l'oferta que una comissió ha confeccionat. La gent, a Granollers, és qui la fa. Les colles, els Blancs i els Blaus, amb dos models d'organització diferents, són els protagonistes de la moguda. En aquest entorn, Els Fòssils Blaus, de la Colla dels Blaus, organitzen un concurs de cuina obert a tota la població amb la idea que des dels fogons de ciutadanes i ciutadans anònims s'ompli de sabor i olor una tarda en un espai obert d'aquesta ciutat. El Concurs té dos protagonistes: el peix blau i el bacallà. I així, des de fa onze anys. Aquest llibre és el recull de totes les propostes que durant els primers deu anys del concurs s'han presentat, més d'un centenar, i demostra que la cuina és patrimoni de tothom.


Detalles del libro
ISBN:
9788489662452
Fecha de Edición:
21-septiembre-2007
Editorial:
LA MAGRANA
ISBN:
9788489662452
Fecha de Edición:
21-septiembre-2007
Formato encuadernación:
Tapa dura
Número de páginas:
160
Dimensiones:
23,2 x 15,5 cm
Idioma:
Catalán
Idioma original:
Catalán
Número de edición:
1
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510954446 |

EAN:

9788489662452