Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

El codi pontifici (Tapa blanda)

quarentena ediciones

El codi pontifici (Tapa blanda)

Información

Envío y devoluciones

Sobre els dogmes de l'Església católica i la institució eclesiástica.

El codi pontifici és un llibre on l´autor posa de manifest de manera raonada, a través dels texts evangèlics, la distància que separa l´Església oficial de l´evangeli de Jesús.

L´autor considera que els dogmes establerts a través del temps són una construcció teològica artificial que no s´ajusta a l´evangeli. Considera també, que Jesús no va instituir el Papat ni les seves prerrogatives, tal i com es pretén.

De manera que, aquest llibre retorna l´Església catòlica als seus orígens, sense dogmes i sense una jerarquia de grans sacerdots i infal·lible -com aquella judaica que va condemnar Jesús a mort-.

Les paraules de l´Evangeli de Mateu: 'I jo et dic que tu ets Pere, i que damunt d´aquesta pedra edificaré la meva Església' no tenen cap sentit, ja que l´Església s´edifica damunt del Crist, per la nostra fe en Ell, i no sobre sant Pere. Per això, el que en realitat li va dir Jesús, si és que va dir quelcom al respecte, és: 'I jo et dic, Pere, que damunt d´aquesta pedra -la fe- jo edificaré la meva Església.'.

L´Església, el poble de Déu, som tots aquells que per la nostra fe vivim en comunió amb Crist.


Características
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
112
Idioma:
Catalán
Número de edición:
1
Ilustraciones:
Blanco y negro

Referencia:

006532181804 |

EAN:

9788493788001