Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

Lògica digital i microprogramable (Tapa blanda)

Lògica digital i microprogramable (Tapa blanda)

Autor:
Diversos
  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Aquesta obra fa un recorregut per les matèries fonamentals de l'electrònica digital, basant-se en el contingut del mòdul del mateix nom del Cicle Formatiu de Desenvolupament de Productes Electrònics. EstÓ especialment indicada per alumnes i professors d'aquest cicle, per a cursos de reciclatge en empreses, podent tambÚ resultar interessant en els estudis de certes especialitats d'enginyeria i, en general, per a tot aquell interessat en l'electrònica digital.
L'estructura del llibre consta de dues parts: la primera es dedica a l'electrònica digital cablejada i la segona a l'electrònica digital programable.
La unitat 1 inicia al lector en la necessitat de l'electrònica digital i de la seva existència, obrint les bases de la lògica digital.
Les unitats 2 a 8 desenvolupen l'electrònica digital cablejada proporcionant al lector els coneixements necessaris per a realitzar petites aplicacions simulades a travÚs de mitjans informÓtics i incl·s amb la possibilitat de realitzar-los amb uns
mínims mitjans de forma real. Aquestes desenvolupen l'aplicació OrCAD per al disseny i simulació electrònics, recolzant-se per les diferents tutorials que es subministren en el disc adjunt.
Les unitats 9 a 12 tracten de l'electrònica programable. La unitat 9 inicia al lector en el món de la programació a travÚs de les memòries electròniques i els dispositius lògics programables. Les tres ·ltimes unitats es refereixen a l'electrònica
basada en dispositius microprogramables, centrant-se en els microcontroladors i en particular en el PIC16F84A, que disposa d'eines de programació i simulació proporcionades pel fabricant i del qual es desenvolupen diferents aplicacions
prÓctiques.
Aquest llibre disposa de tutorials del OrCAD Capture, OrCAD Pspice i del MPLAB per a una millor utilització dels recursos informÓtics. Va acompanyat d'un CD amb aplicacions informÓtiques de lliure distribució (en versió de demostració o facilitades de manera gratuïta pel fabricant), fulls de característiques, necessÓries per realitzar els diferents exercicis i aplicacions prÓctiques proposats i les solucions dels exercicis d'autoavaluació plantejats a cada un dels capítols.


.


Detalles del libro
ISBN:
9788426714787
Fecha de Lanzamiento:
17-julio-2008
Editorial:
MARCOMBO
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
376
Dimensiones:
29 x 21 cm
Idioma:
Catalán
Número de edición:
1
Género:
Ingeniería
Subgénero:
Electrónica

Referencia:

006528909853 |

EAN:

9788426714787