Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

Els paranys de l'amor: Materials per treballar la prevenció de relacions abusives amb adolescents i jovesc (Tapa blanda)

Els paranys de l'amor: Materials per treballar la prevenció de relacions abusives amb adolescents i jovesc (Tapa blanda)

Otras ofertas

23,7525-5%
Vendido por AG Libros
23,7525-5%
Vendido por IMOSVER
  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

Els paranys de l'amor és el nom que rep l'experiència d'un equip de persones que es va plantejar fa un temps, en primer lloc, aprofundir sobre el fenomen de les violències vers les dones; en segon lloc, elaborar uns materials didàctics amb la finalitat de fer prevenció amb població adolescent i jove; i, finalment, posar en pràctica el que deien aquests materials mitjançant uns tallers. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és convertir cada taller en una eina que permeti visualitzar i prendre consciència dels estereotips i de la desigualtat de gènere, dels tòpics referents a l'amor i a les relacions de parella, i comprendre de quina manera totes aquestes qüestions estan íntimament relacionades amb les diverses manifestacions de violències en les relacions personals afectives. Aquestes identificacions ens han de permetre reconèixer les creences, els valors, les actituds i els comportaments que ens cal qüestionar, ja que poden potenciar relacions afectives travessades per l'abús. Un cop introduïts aquests continguts, s'aborda el posicionament personal enfront aquest fenomen. És a dir, es tracta de definir el què i el com de la implicació personal de cadascú per anar aconseguint, pas a pas i amb la implicació de totes i tots, l'eradicació definitiva de tota mena de violència. Amb la publicació d'aquests materials s'acompleix el desig de tot un equip de compartir l'experiència i el fruit que n'hem obtingut, amb tots aquells que, com nosaltres, creuen que cal posar il·lusió, esforç i temps per tirar endavant propostes que ens permetin reflexionar sobre el nostre pas per aquest món.


Detalles del libro
ISBN:
9788480638500
Fecha de Lanzamiento:
23-noviembre-2006
Editorial:
OCTAEDRO
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
256
Dimensiones:
30 x 21 cm
Idioma:
Castellano
Colección:
EDICIONS EN CATALÀ
Número de edición:
1
Género:
Pedagogía
Subgénero:
Aprendizaje Escolar

Referencia:

006532947725 |

EAN:

9788480638500