Arqueologia funerària al nord-est peninsularsegl (Tapa blanda)

Arqueologia funerària al nord-est peninsularsegl (Tapa blanda)

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Envío GRATIS a España en Libros

    Excepto Entrega en 2 horas o a la hora que tú quieras. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Arqueologia funerària al nord-est peninsular (segles VI i XII) és un estat de la qüestió de les dades disponibles actualment en relació al món de la mort al territori de Catalunya en el trànsit entre l'antiguitat tardana i l'edat mitja.

El coneixement científic sobre la cronologia i la tipologia de sepultures d'aquest període s'ha vist enriquit en els darrers anys pel considerable augment de les intervencions arqueològiques que han afectat necròpolis i edificis religiosos, tombes aïllades i enterraments associats a l'hàbitat.

Els avenços han estat possibles a partir de registres documentals més eficients, la incorporació del tractament informàtic en l'elaboració de resultats i la realització d'estudis específics -en especial les anàlisis antropològiques i les datacions radiocarbòniques- que han possibilitat una reconstrucció històrica més acurada dins d'uns paràmetres de continuïtat i transformació.

Aquesta monografia recull els treballs que es varen presentar en ocasió de la reunió que conjuntament organitzaren el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Olèrdola i la Universitat de Barcelona el mes de novembre de 2009. Es publiquen els textos presentats al llarg d'aquesta sessió amb la voluntat d'actualitzar els coneixements i posar-los a l'abast de la comunitat científica.


Detalles del libro
ISBN:
9788439389330
Fecha de Edición:
6-marzo-2013
Editorial:
GENERALITAT DE CATALUNYA
ISBN:
9788439389330
Fecha de Edición:
6-marzo-2013
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
494
Dimensiones:
29,5 x 21 cm
Idioma:
Catalán
Número de edición:
1
Género:
Ensayo
Subgénero:
Ensayo

Referencia:

006521130564 |

EAN:

9788439389330