ciberseguretat per a grans empreses

A SICOR alarmes El Corte Inglés comptem amb una àmplia experiència, capacitat tecnològica i avançats recursos innovadors

Amb les noves tecnologies i el desplegament global d'Internet, el potencial de risc s'ha multiplicat per milers de milions. El criminal més nociu és l'informàtic, i això pot ser a milers de quilòmetres de distància. Més de 2 milions de ciberatacs es produeixen diàriament i més de 20.000 virus troians circulen diàriament per la xarxa.

Plans de prevenció personalitzats

Cada vegada són més les empreses immerses en processos de transformació digital i, sovint sense saber-ho, es facilita el treball dels ciberdelinqüents, que aprofiten els punts febles que Internet, i tot el que gira al seu voltant, ofereix per dur a terme atacs informàtics.

Per tal d'evitar ciberatacs o disminuir els danys d'aquests, a SICOR alarmes El Corte Inglés comptem amb una àmplia experiència, capacitat tecnològica i avançats recursos innovadors per dissenyar plans de protecció de Ciberseguretat personalitzats. 

Cada empresa, independentment de la seva dimensió o activitat, està exposada a ciberatacs, la qual cosa pot provocar la pèrdua d'informació confidencial de l'empresa, no complir els objectius empresarials, paralitzar la venda de productes o serveis durant un temps i afrontar altres conseqüències negatives que provoquen danys tant econòmics com reputacionals al propi negoci. 

Tot i que la ciberseguretat és una de les qüestions pendents per a moltes empreses, la veritat és que invertir en aquest àmbit és essencial avui dia, ja que permet protegir l'empresa en l'entorn digital.

Servei 24 hores

La flexibilitat i la personalització estan presents a l'hora d'atendre i gestionar qualsevol tipus de risc o problema, facilitant l'assessorament a mida i aportant solucions les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Gran experiència

Després d'una dilatada trajectòria en el camp de la ciberseguretat, seguim garantint dia rere dia la protecció de les empreses en un món cada vegada més digitalitzat, que es troba en contínua evolució. A més, el fet de disposar de certificacions com la ISO 9001 garanteix la confiança dels nostres clients. 

Èxit total

Amb els programes d'actuació de ciberseguretat i les solucions de seguretat integral per a grans empreses de SICOR alarmes El Corte Inglés, som capaços de minimitzar els riscos de seguretat de la informació, sota el compliment de les normatives actuals, per oferir un servei personalitzat i d'alta qualitat.

Un gran equip de professionals

Al nostre Centre de Control, experts en ciberseguretat, innovació i recerca tecnològica ofereixen solucions de forma ràpida i eficaç, donant resposta a les demandes de les grans empreses.

Les tecnologies de la informació més avançades

Reforcem la protecció i seguretat de les empreses gràcies a mecanismes innovadors, que fan de SICOR alarmes El Corte Inglés un referent en el sector.

De la prevenció a l'èxit

A SICOR alarmes El Corte Inglés entenem la ciberseguretat com un pilar fonamental a les empreses i, en funció de les seves necessitats i vulnerabilitats, oferim serveis a mesura que garanteixen la seguretat total del negoci

Prevenció – Localització – Reacció – Èxit

Entre els serveis de ciberseguretat de SICOR alarmes El Corte Inglés, destaquem , principalment, l'assessorament continu, les auditories específiques, el monitoratge i seguiment, les accions de prevenció o l'assistència remota, apostant per una detecció ràpida i gestionant la defensa enfront dels ciberatacs actius des d'una perspectiva tecnològica

A través d'aquests serveis pretenem evitar o reduir les següents amenaces: 

Robatori de la propietat intel·lectual (secrets empresarials o patents)
Informació confidencial compromesa (dades privades d'empleats i usuaris)
Sabotatge d'infraestructures organitzatives (eliminació de bases de dades).

La nostra prioritat és evitar ciberatacs i, en cas que es produeixin, minimitzar-los, defensant sempre la reputació corporativa i empresarial de l'empresa.

Contacta amb SICOR alarmes El Corte Inglés al 900 533 941 o si ho prefereixes nosaltres et truquem

Scroll a l' inici