seguretat integral per a grans empreses

Garantim una protecció completa de la teva empresa

Les grans empreses, a més de generar una gran riquesa per als països, solen ser un objectiu clar per als delinqüents més experimentats quant a intrusions o robatoris, ja siguin físics o digitals, amb la seguretat integral de SICOR alarmes El Corte Inglés podràs evitar aquest tipus d'incidents.

La nostra prioritat és evitar possibles amenaces i danys i, en cas que es produeixin, minimitzar-los, defensar la reputació corporativa i empresarial de la seva empresa. 

Integrem experiència i tecnologia

A SICOR alarmes El Corte Inglés la protecció de qualsevol empresa, independentment de la seva mida, és una prioritat i, per això, posem a la disposició de totes les companyies els nostres serveis de seguretat integral, que permeten oferir una tranquil·litat màxima en el centre del treball, a més de garantir el confort dels empleats, proveïdors, clients o altres públics d'interès. 

En aquest sentit, apostar per un sistema de seguretat integral significa tenir el control de tota l'empresa des d'una única posició,amb l'objectiu de controlar els elements que són imprescindibles per establir una protecció completa a l'empresa. 

Totes les solucions que proporcionem a SICOR alarmes El Corte Inglés, es caracteritzen per oferir un servei totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada companyia. Així doncs, la nostra fórmula de treball se centra a integrar l' experiència dels nostres professionals qualificats i especialitzats amb les tecnologies més avançades del mercat, així com amb els darrers equips de seguretat.  

El resultat final de la seguretat integral és optimitzar la gestió de costos, temps, abast i qualitat de l'empresa, podent augmentar els beneficis i millorar la competitivitat en un temps rècord. 

Solucions personalitzades

En SICOR alarmes El Corte Inglés hem detectat una major demanda pels serveis de seguretat integral durant els últims anys, ja que s'han convertit en un dels objectius estratègics empresarials en ser solucions totalment eficients que proporcionen una protecció completa alhora que personalitzada en l'entorn laboral. 

A més, aquest tipus de serveis fa que les grans empreses deixin de preocupar-se per possibles intrusions o robatoris en l'entorn empresarial i se centren, per tant, en optimitzar les seves línies de negoci. 

Però com ho fem? En primer lloc, analitzem els possibles riscos que poden posar en perill l'activitat o els propis treballadors i després estudiem l'evolució d'aquestes amenaces i disposem de tota la informació, per tal d'oferir solucions integrals de seguretat en el menor temps possible i sota una coordinació total del projecte, que es basa en garantir resultats quantitatius i qualitatius. 

Per a això, gestionem tota la informació corresponent a diverses àrees com són la Seguretat, Enginyeria i Disseny de solucions, Intel·ligència artificial, Vigilància Mòbil, Tecnologia i Innovació, Protecció contra incendis, Instal·lació i Manteniment, Ciberseguretat, Servei pre i post venda, entre d'altres.  

A més, treballem per a tot tipus de sectors, des de Banca i Assegurances, fins a Indústria, Energia, Logística o Transport, passant per Distribució, Retail, Centres Comercials, Grans Magatzems, Salut, Cultura, Oci, Construcció i Immobiliària o Administracions i Organismes Públics.

Augmentem l'eficiència i reduïm costos

Per a SICOR alarmes El Corte Inglés la seguretat integral té un paper essencial en la cadena de valor de les empreses i, per aquest motiu, les nostres solucions es caracteritzen per ser fiables, innovadores i eficaces per cobrir les necessitats de seguretat més exigents de les companyies.

Tots els serveis de seguretat estan inclosos en el preu final, sense sorpreses.
Les solucions es realitzen a mida després d'un estudi previ de les característiques de cada empresa.
La combinació de vigilància i tecnologia és, sens dubte, el sistema de seguretat més complet, capaç d'habilitar un servei de qualitat únic. 
Les anàlisis de vulnerabilitat de la companyia es realitzen de forma continuada per garantir tant l'èxit com la continuïtat del negoci. 
El client sempre es manté informat i rep assessorament personalitzat quan vulgui
I molts més avantatges sempre a disposició de les grans empreses.
Scroll a l' inici