solucions de seguretat

Cobrim les necessitats més específiques de les empreses, garantint la teva protecció de forma eficaç i segura

El valor i la diferenciació de SICOR alarmes El Corte Inglés es basa en el coneixement del negoci i en l'experiència en la coordinació d'amplis dispositius de seguretat.

camara seguretat

Televigilància

La videovigilància és el servei més destacat i demandat per les grans empreses. Per això, les nostres alarmes compten amb càmeres amb intel·ligència artificial per visualitzar tot el que està passant, ja sigui en temps real o no. 

294333027 d'AdobeStock

Seguretat integral i ciberseguretat

En SICOR alarmes El Corte Inglés proporcionem serveis exclusius basats en la Seguretat integral i en la ciberseguretat per a grans empreses.

152066502 d'AdobeStock

Estudi i consultoria de continuïtat de negoci 

Realitzar un estudi de seguretat és fonamental per satisfer les necessitats de la teva empresa, posteriorment, l'elecció del millor sistema de seguretat que es pot adaptar a cada client i el servei de consultoria ens permetrà garantir la continuïtat del negoci. 

control de temps

Control de planificació / Signatura d'empleats

Vols fer un seguiment dels horaris d'obertura i tancament de la teva empresa? Podràs saber en quin moment s'inscriuen els teus empleats, així com crear i eliminar accessos a la teva empresa. 

sense obres

Equips de seguretat d'última generació

L'augment de la protecció a les grans empreses és possible amb els nostres equips de seguretat tecnològica: sistemes de vigilància de CCTV, sistemes antirobatori o detectors d'incendis, gas i inundacions, entre d'altres.  

app seguretat empreses

Aplicació gratuïta de SICOR alarmes El Corte Inglés

La nostra App exclusiva per a clients, et permetrà accedir i gestionar el sistema de seguretat instal·lat a la teva empresa. Així mateix, pots connectar i desconnectar l'alarma o rebre imatges en alta qualitat. 

Contacta amb SICOR alarmes El Corte Inglés al 900 533 941 o si ho prefereixes nosaltres et truquem

Scroll a l' inici