alarma para negocios y pymes*

Protegeix el teu negoci amb SICOR alarmes El Corte Inglés! 

Les alarmes per a negocis de SICOR alarmes El Corte Inglés són l'opció perfecta per garantir la protecció i seguretat de totes les empreses, comptem amb els sistemes més complets del mercat, combinant la tecnologia més avantguardista, l'experiència d'un equip humà especialitzat i la metodologia d'un gran treball basat en solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client. 

Anàlisi i adaptació

Alarmes per a botigues, alarmes per a locals o alarmes per a oficines són només algunes de les solucions tecnològiques i innovadores que a SICOR alarmes El Corte Inglés oferim per protegir els negocis

Després d'analitzar les demandes més exigents de les empreses, així com les característiques pròpies de cadascuna d'elles, en SICOR alarmes El Corte Inglés detectem d'una manera ràpida i eficaç els punts febles per evitar danys materials i personals gràcies a la instal·lació i monitorització de les nostres alarmes per a negocis, caracteritzades, sobretot, per la seva fàcil instal·lació.  

Els sistemes de seguretat per a negocis de SICOR alarmes El Corte Inglés permeten verificar les alertes que es produeixin en cada moment. Gràcies als professionals de la nostra Central Receptora d'Alarmes, es donarà avís, de forma immediata, a la Policia, Bombers o Serveis Sanitaris en situacions d'emergència. 

Protecció i tranquil·litat amb SICOR alarmes El Corte Inglés

seguretat empresarial

Principals característiques de SICOR alarmes El Corte Inglés

A SICOR alarmes El Corte Inglés la protecció i la tranquil·litat són essencials per constituir un entorn segur en els negocis i PIMES. Per a això, els nostres serveis es basen a oferir:

bodegon home

Alarmes connectades i segures 

Per prevenir intrusions i fins i tot robatoris, totes les nostres alarmes estan connectades les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, al Centre Receptor d'Alarmes on els experts asseguren protegir el teu negoci.

Garantia 1

Garantia i manteniment per a tota la vida

Perquè l'alarma del teu negoci estigui sempre en perfecte estat, els nostres sistemes de seguretat tenen garantia i manteniment durant tot el contracte i, a més, compten amb el suport d'El Corte Inglés. 

videovigilància

La importància de la videovigilància 

Les nostres alarmes compten amb càmeres 360º, que ens permeten visualitzar tot el que passa a la teva empresa, salvaguardant sempre tant la teva privacitat com la dels teus empleats.

No hi ha obres 2

Instal·lació sense obres

A SICOR alarmes El Corte Inglés instal·lem de forma ràpida i senzilla la teva alarma, en un dia podrà tenir actives les teves alarmes i sense necessitat d'obres.

A SICOR alarmes El Corte Inglés fem més pel teu negoci

Oferim serveis exclusius enfocats a la seguretat integral i la ciberseguretat per als negocis.
Realitzem un estudi de seguretat gratuït que ens permet determinar quin sistema de seguretat s'adapta millor a les necessitats del teu negoci.

Equipament d'última generació

Per a tots aquells clients que vulguin augmentar la protecció i la seguretat en els seus negocis, disposem d'equips tecnològics de referència en el mercat que facilita la gestió de costos, temps i abast, sota el paraigua de qualitat. Sistemes de vigilància de CCTV, sistemes antirobatori o detectors d'incendis, gas i inundacions són només algunes de les solucions personalitzades i innovadores que oferim. 

Sol·licitud gratuïta i exclusiva per a clients

A través de l'App de SICOR alarmes El Corte Inglés pots tenir accés i gestionar el sistema de seguretat contractat en el teu negoci, a més de connectar i desconnectar l'alarma o rebre imatges en alta qualitat, entre altres funcions. 

Botó SOS i anti-pànic

Les alarmes empresarials disposen d'un botó SOS i, en qualsevol cas d'emergència, l'avís arriba immediatament al nostre CRA, que tracta l'alerta amb urgència i si és necessari avisa la Policia i / o altres serveis d'emergència.

Altres serveis per a pimes i negocis de SICOR alarmes El Corte Inglés

Seguretat integral per a pimes

La seguretat integral és un valor afegit per als negocis.

Ciberseguretat per a pimes

Garantim la seguretat de la tecnologia de la informació del teu negoci

Contacta con SICOR alarmas El Corte Inglés en el 621 125 579 o si lo prefieres nosotros te llamamos

Scroll a l' inici