CIBERSEGURETAT

SICOR alarmes El Corte Inglés garantim la seguretat de la tecnologia de la informació del teu negoci

Gràcies a l'àmplia experiència, capacitat tecnològica i avançats recursos, a SICOR alarmes El Corte Inglés garantim la seguretat de la tecnologia de la informació del teu negoci, en un món digitalitzat on cada vegada són més freqüents els ciberatacs.   

Prevenció – Localització – Reacció – Èxit

Amb l'objectiu de proporcionar solucions innovadores a negocis i PIMES en diferents sectors d'activitat, a SICOR alarmes El Corte Inglés assegurem el teu negoci en l'entorn digital, desenvolupant plans de protecció de Ciberseguretat realitzats a mida.  

Per a això, oferim una sèrie de serveis personalitzats que van des de l'assessorament continu fins a auditories específiques, passant pel seguiment i seguiment, les accions de prevenció o l'assistència remota,entre d'altres. 

A SICOR alarmes El Corte Inglés tenim el compromís d'apostar per una detecció ràpida i gestionar la defensa davant els ciberatacs actius des d'una perspectiva tecnològica per evitar els següents problemes:

Robatori de la propietat intel·lectual (secrets empresarials o patents).
Informació confidencial compromesa (dades privades d'empleats i usuaris).
Sabotatge d'infraestructures organitzatives (eliminació de bases de dades).

Protegir la seguretat del teu negoci és possible gràcies a:

Equip d'experts

Al nostre Centre de Control, professionals especialitzats en ciberseguretat, innovació i recerca tecnològica aporten solucions ràpides, senzilles i eficaces, donant resposta a les necessitats i demandes de les empreses.

Àmplia experiència

La nostra trajectòria en l'àmbit de la ciberseguretat, ens permet garantir la seguretat i protecció de les empreses en el món digital que es caracteritza per la seva contínua evolució.

Últimes tecnologies de la informació

Reforcem la seguretat de les empreses mitjançant mecanismes avançats, que ens converteixen en un referent en el sector.

Servei 24 hores

Atenem i gestionem qualsevol tipus d'amenaça de manera flexible, personalitzada i completa les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. 

Èxit total

Amb les estratègies de ciberseguretat, i els serveis de segurat integral per a negocis duts a terme a SICOR alarmes El Corte Inglés, aconseguim oferir un servei personalitzat i d'alta qualitat, disminuint els riscos de seguretat de la informació i complint sempre amb les normatives del moment. 

Altres serveis per a pimes i negocis de SICOR alarmes El Corte Inglés

Seguretat integral per a pimes

La seguretat integral és un valor afegit per als negocis.

Alarmes empresarials

Protegeix el teu negoci amb SICOR alarmes El Corte Inglés!

La nostra prioritat és evitar possibles amenaces i danys i, en cas que es produeixin, minimitzar-los, defensar la reputació corporativa i empresarial de la seva empresa. 

Scroll a l' inici