seguretat integral per a empreses i pimes

La seguretat integral és un valor afegit per als negocis

A SICOR alarmes El Corte Inglés som conscients de la rellevància que els negocis i les PIMES tenen en el teixit empresarial i, per això, comptem amb serveis de seguretat integral, amb l'objectiu d'oferir una protecció completa, garantint la seguretat tant de la teva empresa com la dels teus empleats en tots els nivells. 

La nostra prioritat és evitar possibles amenaces i danys i, en cas que es produeixin, minimitzar-los, defensar la reputació corporativa i empresarial de la seva empresa. 

Protegir la seguretat del teu negoci és possible gràcies a:

Valor afegit per al negoci!

Gràcies als serveis de seguretat integral de SICOR alarmes El Corte Inglés, proporcionem solucions personalitzades als negocis a través de la combinació del treball del nostre equip humà, altament qualificat i especialitzat, amb el desenvolupament de les noves tecnologies i els equips més innovadors. 

L'objectiu del nostre servei integral de seguretat és donar resposta a les empreses que vulguin millorar la gestió de costos, els temps, així com l'abast i la qualitat dels seus negocis, per optimitzar els beneficis i la competitivitat. 

Periòdicament, analitzem tot tipus de riscos i estudiem la seva evolució per garantir la màxima seguretat integral, basada en resultats quantitatius i qualitatius.  

Una solució eficient a la seguretat empresarial

Des de SICOR alarmes El Corte Inglés integrem de manera coordinada tots els sistemes de seguretat en un, per tal de proporcionar una solució eficaç als nostres clients, en aquest cas, als negocis. 

Sota un únic interlocutor, analitzem els riscos empresarials dels negocis per gestionar tota la informació corresponent a àrees com seguretat, enginyeria i disseny de solucions, vigilància mòbil, tecnologia i innovació, protecció contra incendis, instal·lació i manteniment, ciberseguretat, servei prevenda i postvenda, entre d'altres.  

Comptem amb una àmplia experiència en sectors com Banca i Assegurances, Indústria, Energia, Logística, Transport, Distribució, Retail, Centres Comercials, Salut, Cultura, Oci, Construcció i Immobiliària o Administracions i Organismes Públics, entre d'altres.

Els beneficis de la seguretat integral de SICOR alarmes El Corte Inglés

Entenem la seguretat com un element clau en la cadena de valor empresarial. Davant d'aquesta realitat, aportem solucions avançades, fiables, eficients i innovadores per a totes les empreses que vulguin augmentar les seves necessitats de seguretat i que, a més, vulguin beneficiar-se dels següents avantatges:

Tots els serveis estan inclosos en el preu final, sense sorpreses.
Les solucions s'adapten segons les característiques del negoci.
La integració de la vigilància amb la tecnologia és una solució de seguretat completa i un servei de qualitat.
Les anàlisis de vulnerabilitat empresarial es realitzen de forma continuada per garantir l'èxit i la continuïtat del negoci. 
Tot això i molt més sempre a l'abast del client.

Altres serveis per a pimes i negocis de SICOR alarmes El Corte Inglés

Alarmes empresarials

Protegeix el teu negoci amb SICOR alarmes El Corte Inglés!

Ciberseguretat per a pimes

Garantim la seguretat de la tecnologia de la informació del teu negoci

Scroll a l' inici