Bases legals

Promocions

Consulta els detalls de les nostres promocions actives.

Cuideu-ho a un amic

"Cuéntaselo a un amigo", és una promoció dirigida als clients de SICOR alarmes El Corte Inglés, per tal que convidin els seus familiars i amics a instal·lar una alarma de llar o negoci de SICOR alarmes El Corte Inglés. Com a benefici podran aconseguir 60€ bruts cadascun, en forma de Targeta Regal d'El Corte Inglés.


Benvinguda Energia El Corte Inglés

"Benvinguda Energia El Corte Inglés", és una promoció dirigida als clients de SICOR alarmes El Corte Inglés i d'Energia El Corte Inglés. Per la contractació conjunta dels serveis de totes dues companyies, una alarma de llar de SICOR alarmes El Corte Inglés i subministrament d'energia a través d'Energia El Corte Inglés pots aconseguir un benefici en forma de Targeta Regal d'El Corte Inglés.

Alarma i Teleassistència

"Alarma i Teleassistència", és una promoció dirigida als clients de SICOR alarmes El Corte Inglés, per la contractació simultània d'una alarma de llar o negoci amb una altra contractació del servei de Teleassistència. El client rebrà 60€ bruts, en forma d'una Targeta Regal d'El Corte Inglés, i es beneficiarà d'un descompte d'un 10% sobre la quota dels serveis que tingui contractats.

Targeta regal El Corte Inglés

«Targeta regal El Corte Inglés ́ ́ és una promoció dirigida a nous clients, per tal que aquests clients realitzin la contractació i instal·lació d'una alarma de llar de SICOR alarmes El Corte Inglés. El client podrà rebre una targeta regal per valor de 25€.Scroll a l' inici