Shutterstock 262859615

Com protegir l'exterior del teu habitatge i evitar robatoris al teu xalet?

La seguretat de la llar és un dels temes que més preocupa els propietaris d'habitatges, especialment en zones rurals o allunyades dels nuclis urbans.

Afortunadament, hi ha mesures de seguretat que poden ajudar a protegir la seguretat de la teva llar per dissuadir els delinqüents. 

En aquest article, t'oferim una sèrie de consells i recomanacions per protegir el teu xalet i evitar robatoris.

Consells per evitar robatoris i aplanaments al teu xalet

Comptar amb un xalet és un tipus d'habitatge que per les seves característiques estan exposats a robatoris i intrusions. Davant d' aquest escenari, és essencial comptar amb major protecció tant l' interior com a l' exterior a través dels següents elements:  

Ús d' alarmes 

Una alarma és una excel·lent eina per protegir l'exterior del teu habitatge. Pots instal·lar una alarma connectada a una central receptora d'alarmes que s'encarregarà d'avisar la policia en cas d'intrusió. L'alarma també pot dissuadir els delinqüents, ja que el soroll i la llum que emet pot alertar els veïns i cridar l'atenció dels transeünts. Tingueu en compte que existeixen alarmes per a xalets i adossats amb característiques adaptades.

Càmeres de vigilància

Les càmeres de vigilància són una eina molt efectiva per detectar i gravar els moviments al teu habitatge.  Pots instal·lar càmeres que et permetin monitorar en temps real el que succeeix al teu xalet, fins i tot des del teu smartphone. A més, si tinguéssis la mala fortuna que es produeixi un robatori, les imatges gravades podrien ser de gran ajuda per a la policia. Coneix els diferents tipus de càmeres de seguretat en aquest post.

Portes escurçades

Les portes escurçades són altres de les opcions per protegir l'accés al teu habitatge. Aquestes portes estan dissenyades per resistir els atacs dels delinqüents i solen comptar amb panys d'alta seguretat. Assegura't que la porta estigui ben instal·lada i que el seu pany compleixi amb els estàndards de seguretat.

Finestres protegides

Les finestres són una de les zones més vulnerables en un habitatge, especialment si són accessibles des de l'exterior. Pots instal·lar reixes, barres o panys especials per dificultar l'accés. Si estàs pensant a canviar les teves finestres, considera instal·lar vidres de seguretat que dificultin el trencament i evitin l'accés a l'interior de casa teva.

Persianes automàtiques

Les persianes automàtiques es poden programar perquè s'obrin i tanquin a determinades hores del dia, cosa que pot fer creure als delinqüents que hi ha algú a casa. A més, les persianes també poden impedir l'accés a les finestres i dificultar la visibilitat des de l'exterior.

Que sembli que hi ha sempre algú a casa

Una forma efectiva d'evitar robatoris és fer creure als delinqüents que sempre hi ha algú a casa. Pots utilitzar temporitzadors per encendre i apagar llums i televisors en moments determinats. També pots demanar a un veí de confiança que reculli el teu correu i que obri i tanqui les cortines de cop per donar la impressió que hi ha moviment a l'habitatge.

Seguint aquests consells podràs protegir l'exterior del teu habitatge i evitar robatoris al teu xalet. Recorda que la seguretat és fonamental. Posa't sempre en mans dels millors experts que et recomanin solucions personalitzades per a cada llar.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Scroll a l' inici