consells de seguretat

Redueix els riscos d'intrusió

T'agradaria sentir-te protegit a la teva llar o negoci i que els teus familiars o empleats també ho estiguin? A SICOR alarmes El Corte Inglés treballem dia rere dia per poder oferir una màxima protecció i confort als habitatges i empreses. Tanmateix, és essencial tenir en compte uns consells de seguretat per disminuir els riscos quant a furts i intrusions es refereix.

Seguretat a la llar

Accessos primaris i secundaris tancats 

Quan no estiguis a casa teva, has d'assegurar-te que tots els accessos com portes o finestres estiguin degudament tancats. Com més dificultats es troben els intrusos, les probabilitats de robatori es redueixen de manera considerada. 

Les portes, sempre tancades

És important que totes les portes de l'habitatge estiguin tancades, tant si estàs dins de casa com si no. A més, es recomana que aquestes portes tinguin almenys dos punts de tancament. Recorda no deixar un joc de claus als voltants de la casa, ja que els intrusos tendeixen a mirar aquestes zones, sent un ganxo molt atractiu!

Fingir que la casa està habitada

És essencial simular que l'habitatge està ocupat, sobretot, en absències prolongades com vacances o caps de setmana, i en segones residències. Per a això, els sistemes de seguretat de SICOR alarmes El Corte Inglés permeten connectar i desconnectar els equips de l'habitatge, encara que és aconsellable que alguna persona de confiança pugui recollir la correspondència postal i realitzar altres tasques del dia a dia.

No emmagatzemis objectes ni documents d'alt valor

Encara que de vegades és una mica complicat, no cal tenir grans quantitats de diners ni objectes i documents valuosos a l'interior de l'habitatge. Si és estrictament necessari, es recomana disposar d'una caixa de seguretat per protegir els articles més valuosos.

Una temporada fora de casa? No ho facis públic!

Amb l'auge de les noves tecnologies i, en concret, de les xarxes socials, cada vegada són més les persones que publiquen els seus plans vacacionals o laborals en aquests canals, cosa que pot ser una crida als intrusos si l'absència és prolongada. Per tant, a SICOR alarmes El Corte Inglés desaconsellem realitzar aquest tipus de contingut de manera pública. 

Seguretat personal

Canvia les teves rutines

Les nostres accions, de manera directa, condueixen a la protecció de la nostra llar. Sempre que sigui possible i sense obsessionar-se, és recomanable intentar canviar les rutes i hores de tornada a la casa de la feina, prestar atenció si algú ens segueix, així com observar que no hi ha persones o cotxes desconeguts als voltants de la casa durant diversos dies seguits.

Tots podem ajudar

Els més petits de la casa també poden tenir un paper fonamental, és recomanable ensenyar-los a demanar ajuda en situacions d'emergència, que no obrin la porta a desconeguts i que no facilitin dades personals o privades si agafen el telèfon.

Protegeix la teva instal·lació

Per evitar danys personals i fins i tot materials, recorda protegir adequadament endolls i cables. Mantingues els electrodomèstics allunyats de les zones humides o humides. Posseir certs coneixements per prevenir possibles inundacions i/o fuites de gas.

Si hi ha menors a casa

Sempre és bo ensenyar-los com demanar ajuda en situacions d'emergència, que no obrin la porta a estranys i que no facilitin dades personals o privades si agafen el telèfon.
Finalment, i per evitar danys personals i, fins i tot, materials, acusa't de protegir correctament els endolls i cables, de mantenir allunyats els aparells electrònics de les zones humides o mullades i de posseir certs coneixements per prevenir possibles inundacions i/o fuites de gas.

Seguretat en el negoci

Les recomanacions ofertes per SICOR alarmes El Corte Inglés per a la seguretat de les llars també poden aplicar-se en el cas de les empreses, aconseguint proporcionar una proteccion maxima.

No obstant això, per a aquest tipus d'infraestructures, també és imprescindible que només les persones de confiança o autoritzades tinguin accés a les alarmes instal·lades, ja que són sistemes de gran responsabilitat. 

En aquest sentit, no oblidem prestar atenció en l'horari d'obertura i tancament, ja que aquests moments solen ser els més utilitzats pels possibles delinqüents per activar el seu pla. 

Recorda que els interiors i exteriors del negoci han d'estar sempre ben il·luminats i que els punts d'accés (portes, finestres, etc.) s'han de revisar periòdicament, assegurant el seu òptim estat!

Seguretat i protecció gràcies als kits d'alarmes de SICOR alarmes El Corte Inglés

A més de complir amb tots aquests consells de seguretat, és fonamental disposar de diferents sistemes, connectats a un panell de control, a través del qual, es pot connectar amb la Central Receptora d'Alarmes de SICOR alarmes El Corte Inglés les 24 hores del dia durant els 365 dies de l'any per a garantir una completa protecció.

Scroll a l' inici