Política de Privacitat

Introducció

SICOR SEGURIDAD EL CORTE INGLÉS, S.L. (d'ara endavant SICOR SEGURIDAD)té per fet el compliment més estricte de la normativa que li és d'aplicació i, per tant, marca com a element fonamental la seva correcta adaptació a la normativa de protecció de dades de caràcter personal. Per tant, i en aplicació del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 sobre protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (d'ara endavant, el Reglament General de Protecció de Dades o "RGPD"), així com la normativa de desenvolupament que se'n pugui derivar, volem informar-lo sobre determinats aspectes relatius al tractament de les seves dades que durem a terme com a conseqüència de la seva navegació a la nostra pàgina web o app

A SICOR SEGURIDAD ens comprometem a garantir que les seves dades personals estiguin protegides i no es fan un mal ús.

En aquest document t'expliquem qui és el responsable del tractament, amb quina finalitat tractem la teva informació personal, la legitimació per al tractament, com i per què les recollim, com les utilitzem, els drets que t'atenen i també t'expliquem els processos que hem disposat per protegir la teva privacitat.

En utilitzar el nostre lloc web o aplicació i en proporcionar-nos la seva informació personal, entenem que ha llegit i entès els termes relacionats amb la informació de protecció de dades personals que s'exposen. SICOR SEGURIDAD assumeix la responsabilitat de complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea, i té com a objectiu tractar les seves dades de manera lícita, lleial i transparent.

Com accedir a la informació d'aquesta política de privacitat, vetllant per la seva transparència

SICOR posa a la seva disposició la informació d'aquesta Política de Privacitat estructurant-la en nivells per enllaçar amb les diferents categories d'informació, en lloc de mostrar tota aquesta informació en un únic avís en pantalla, amb la finalitat d'evitar fatiga informativa. 

En presentar-te la informació estructurada per nivells, et permetem navegar directament a capítols individuals a través del següent menú de selecció, fent clic en els diferents capítols.

1.- Qui és el responsable del tractament?

SICOR SEGURIDAD EL CORTE INGLÉS, S.L. és el controlador. Això vol dir que hem determinat els objectius o finalitats i hem establert els mitjans necessaris en el tractament per protegir les teves dades personals que ens facilites a través dels formularis i butlletins de subscripció que existeixen en aquest lloc web o app, així com per les dades recollides a través de les cookies que utilitzem.

F.I.N.: B84128032

Domicili social: C/ Maestro Alonso nº 24. 28028 MADRID

correu electrònic: dpd@gruposicor.com

Telèfon: 902 11 12 14

Dades registrals: Registre Mercantil de Madrid: Tom 519, Sect. 8a, Full M-9.880, Inscripció 1a.

Empresa de Seguretat Autoritzada pel Ministeri de l'Interior, Inscrita en el Registre Nacional de Seguretat Privada amb la DGP núm.

Si té algun tipus de consulta, comentari o preocupació, o desitja fer qualsevol suggeriment sobre com tractem la informació personal, pot enviar un correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades del GRUP SICOR a l'adreça de correu electrònic dpd@gruposicor.com

2.- Com recopilem la seva informació?

Les dades que tractem en SICOR SEGURIDAD han estat facilitades directament per vostè, a través dels diferents formularis que ha emplenat durant la navegació a través de la nostra pàgina web o App, com la sol·licitud d'informació i / o contacte amb un dels nostres agents comercials, entre d'altres, així com per l'ús de les cookies que utilitzem a la nostra web / App.

En tot cas, en el moment de la recollida l'informem del responsable del tractament, de la finalitat del mateix, dels destinataris de la informació, així com de la forma d'exercir els drets que atorga la legislació vigent en matèria de protecció de dades. L'usuari d'aquest lloc web /App garanteix l'autenticitat i veracitat de totes les dades que introdueixi en els diferents formularis, sent la seva responsabilitat actualitzar la informació facilitada, de manera que reflecteixi la seva situació real. Per tant, seràs responsable de la inexactitud o falta de veracitat de la informació que ens facilitis en cada moment.

Així mateix, en el cas que com a client de SICOR alarmes El Corte Inglés i usuari de la nostra App i per tal de possibilitar els serveis oferts per SICOR alarmes El Corte Inglés pots proporcionar-nos dades d'identificació de persones de contacte, que puguin pertànyer al teu àmbit de confiança, tu garanteixes que has informat prèviament als titulars de les dades dels extrems continguts a l'article 13 del RGPD, i que has recaptat el consentiment del titular dels mateixos de manera inequívoca, d' acord amb les exigències contingudes en l' article 7 i en els considerants 32, 42 i 43 del RGPD. És responsabilitat del client actualitzar les dades, de les persones de contacte, per tal de mantenir-les actualitzades i poder prestar-te un eficaç servei. 

SICOR alarmes El Corte Inglés podrà sol·licitar-te periòdicament la revisió i actualització de les teves dades personals que sobre tu conservem i tractem. 

3.- Amb quina finalitat recopilem les seves dades personals?

En funció dels serveis o funcionalitats que vulguis gaudir en cada moment haurem de tractar unes dades o unes altres, que en general seran, si escau, les següents:

 • Dades identificatives (p. ex., el nom i cognoms)
 • Dades de contacte (per exemple, telèfon, correu electrònic, adreça postal)

En funció de com interactuïs amb la nostra web/app, tractarem les teves dades personals per a diferents finalitats. A la taula següent es detallen les diferents finalitats per a les quals es poden tractar les seves dades en funció de l'enllaç que mantingui amb SICOR SEGURIDAD i les seves bases legals:

PROPÒSITINFORMACIÓ ADDICIONALLEGITIMACIÓ DE LES BASES
Registre com a client a la nostra web i/o App:
En cas que decideixis registrar-te com a client, necessitem tractar les teves dades per identificar-te i autenticar-te com a client de la mateixa i donar-te accés als seus diferents serveis o funcionalitats que estan a la teva disposició com a client registrat.
Aquests serveis inclouen: control remot del sistema de seguretat, accés a imatges i enregistraments, connexió o desconnexió del sistema de seguretat, consulta de factures, recepció d'alertes i notificacions, sol·licitud d'assistència tècnica o mèdica, i assistència per robatori, accés als serveis de teleassistència, així com serveis de ciberassetjament.
Condicions d'úsExecució del contracte:
La legitimació d'aquest tractament es dóna per la necessitat de l'execució dels termes que regulen les condicions i ús de la nostra pàgina web / App (art. 6.1.b del RGPD). És a dir, perquè et registris com a usuari a la web/App, necessitem tractar les teves dades personals, ja que en cas contrari no podríem gestionar el teu registre digital.
Utilitat "Calculadora":
Simular un pressupost indicatiu. Aquesta finalitat inclou el tractament de les seves dades per, principalment, contactar amb vostè i concertar una visita per realitzar una anàlisi de les necessitats reals que necessita, i poder presentar-li una oferta ferma
Condicions d'úsExecució del contracte:
La legitimació d'aquest tractament es dóna per la necessitat d'aplicar mesures precontractuals a petició seva (art. 6.1.b del RGPD). És a dir, perquè puguem simular un pressupost i contactar amb tu per concertar una visita a l'habitatge on tinguis previst instal·lar el sistema d'alarma, necessitem tractar les teves dades personals, en cas contrari no podríem gestionar la teva sol·licitud.
contacte:
Respondre a les sol·licituds o peticions que realitzi a SICOR SEGURIDAD a través dels canals disponibles, tractant les dades personals estrictament necessàries per gestionar o resoldre la seva sol·licitud o sol·licitud. 
Aquesta informació s'enviarà pels diferents mitjans de contacte (electrònics i no electrònics): adreça postal, correu electrònic i telèfon mòbil entre d'altres.
Si utilitzes el canal telefònic, la trucada es pot gravar per satisfer la teva sol·licitud i assegurar-te la qualitat de la mateixa.
Interès legítim:
Considerem que tenim un interès legítim per donar resposta a les sol·licituds o consultes que plantegi amb nosaltres a través dels diferents canals de contacte existents (art. 6.1.f del RGPD). El tractament de les seves dades també és beneficiós per a vostè, ja que ens permet atendre'l adequadament i resoldre els dubtes i dubtes que plantegi.

Execució del contracte:
Quan es contacta amb SICOR SEGURIDAD, per a la gestió d'incidències relacionades amb la instal·lació del sistema d'alarma o el seu funcionament (servei adquirit), el tractament és necessari per a l'execució del contracte d'alarma (art. 6.1.b del RGPD).

Obligació legal:
Quan la seva sol·licitud estigui relacionada amb l'exercici dels drets sobre els quals l'informem en el seu corresponent apartat, d'aquesta Política de Privacitat, o amb reclamacions relacionades amb el servei contractat, el que ens legitima a tractar les seves dades és el compliment d'obligacions legals per part nostra, (Reial decret legislatiu 1/2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, i Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i Drets Digitals).
Treballa amb nosaltres:
La finalitat del tractament és analitzar si les dades facilitades en el seu Currículum Vitae s'adapten al perfil requerit en la nostra empresa, formant part de possibles candidats, i entrar en el procés de selecció de recursos humans.
Sempre que un usuari desitgi enviar-nos el seu Currículum Vitae, se li sol·licitarà el seu consentiment exprés a través de la casella habilitada a aquest efecte.Consentiment exprés:
Si està interessat en enviar-nos el seu Currículum Vitae, la legitimació per al tractament de les seves dades ve donada pel consentiment exprés que li sol·licitem. És a dir, perquè entris en un procés de selecció, necessitem tractar les teves dades personals, ja que en cas contrari no podríem rebre el teu Currículum Vitae (art. 6.1.a RGPD).
Gestió i anàlisi de la navegació:
Si navegues per la nostra web/app guardarem i avaluarem informació sobre les teves visites recents al nostre lloc i com navegues per les diferents seccions del mateix amb la finalitat d'analitzar i entendre l'ús que fan els usuaris del nostre lloc web/App i fer-lo més intuïtiu

De la mateixa manera, mantindrem un registre de les seccions o serveis que hagi llegit o visualitzat i utilitzarem aquesta informació per personalitzar la publicitat que li mostrarem segons els seus interessos. 
Tractem informació per permetre i facilitar l'accés i la navegació a través dels nostres mitjans digitals. Per exemple, per oferir-te la versió del lloc web/App que millor s'adapti a les característiques del dispositiu que triïs per entrar a la nostra web/App, el teu idioma, entre d'altres. Així mateix, amb caràcter previ al seu consentiment, realitzarem anàlisis de la seva navegació amb la finalitat d'adaptar-nos a les seves necessitats.
La informació que recopilem inclou l'adreça o adreça del protocol d'Internet (IP) del dispositiu que utilitzeu, el programa de navegació que utilitzeu, el vostre sistema operatiu, la data i l'hora d'accés, l'adreça d'Internet del lloc web a través del qual heu accedit al nostre lloc web/aplicació.

Pot consultar la nostra política de cookies.
Execució del contracte:
L'execució del contracte s'aplica exclusivament a les cookies estrictament necessàries (cookies obligatòries).

Consentiment exprés:
El consentiment exprés s'aplica a la resta de cookies (cookies opcionals).

Li recordem que, en qualsevol moment, pot revocar el seu consentiment de forma lliure i gratuïta posant-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, tal com s'explica a l'apartat 10.

4.- Informació que recopilem de la seva visita a la web i / o a l'App DE SEGURETAT SICOR

Recopilem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots aquells usuaris que visiten el nostre lloc web o han descarregat la nostra aplicació, ja sigui perquè ens proporcioneu activament aquesta informació o simplement navegueu pels nostres llocs web.

Utilitzem aquesta informació per conèixer el temps de càrrega de la nostra web/App, com s'utilitzen, el nombre de visites a les diferents seccions i el tipus d'informació que més atrau visitants. També ajuda a identificar si la web / App funciona correctament, i a detectar fallades o errors en el funcionament, a ser capaç de resoldre'ls i millorar el rendiment de la nostra web / App, per oferir un millor servei a tots els usuaris.

Aquesta informació es recull a través de les cookies, per a més informació consulti la Política de Cookies. Li recordem que aquesta política conté un enllaç al configurador de cookies, de manera que en qualsevol moment podrà modificar la configuració de les mateixes. 

5.- Dades facilitades per tercers

SICOR SEGURIDAD manté perfils (Fanpages) en diverses xarxes socials. 

L'ús de les xarxes socials és cada vegada més freqüent i en aquest sentit SICOR SEGURIDAD està present en la majoria d'elles (com LinkedIn, Facebook, Twitter i Instagram), i és una altra manera de contactar amb tu. 

La informació que recopilem a través de les xarxes socials de vegades inclou informació personal disponible en línia i al públic. Sempre ens assegurem que tota la informació que utilitzem s'atribueixi correctament a la seva font o es faci anònima.

És probable que aquestes xarxes socials tinguin les seves pròpies polítiques de privacitat, a través de les quals explicaran com utilitzen i comparteixen la seva informació personal. Us recomanem que reviseu acuradament les polítiques de privadesa abans d'utilitzar aquestes xarxes socials per assegurar-vos que esteu satisfets amb la manera com es recopila i comparteix la vostra informació personal.

6.- Dades objecte de tractament

Tractem les seves dades de client vinculades al seu registre que es defineixen a continuació:

 • Dades de registre: representa informació personal i demogràfica sobre tu (les anomenades dades mestres), que ens proporciones quan et registres al nostre lloc web/app per obtenir el teu compte de client digital. Les dades del teu perfil inclouen, per exemple: el teu nom i cognoms, DNI, les teves dades de contacte, data de naixement i sexe.

La informació necessària sol ser el teu nom, nom, telèfon mòbil, la teva adreça de correu electrònic i la teva contrasenya. La vostra adreça de correu electrònic i contrasenya constituiran posteriorment les vostres dades d'inici de sessió.

Per a l'ús de serveis limitats de pagament o personalitzats, es pot requerir altra informació, com ara la data de naixement.

En qualsevol moment, pots modificar determinades dades del teu perfil i fins i tot completar-les, per exemple, afegint la teva adreça postal o actualitzant-les després d'un canvi d'habitatge.

 • Dades de contacte: Quan et posis en contacte amb nosaltres, recollim les teves dades de contacte. Aquests poden incloure el vostre nom, adreces postals, números de telèfon i adreces de correu electrònic, així com detalls dels vostres perfils de xarxes socials (per exemple, obtenim el vostre ID de Facebook, si us poseu en contacte amb nosaltres a través de Facebook).
 • Dades decontractació: En contractar un servei recopilem la seva informació mitjançant l'execució del contracte. El contracte pot incloure la següent informació, en funció del tipus de servei de seguretat contractat:
  • Nom i cognoms
  • D.N.I.
  • Adreça postal
  • Detall del Pack de serveis contractats
  • Detall de la domiciliació bancària (mandat SEPA) o detall de la domiciliació a la Targeta de Compra d'El Corte Inglés.
  • Número de contracte
  • Dades de les persones de contacte operatives (nom i cognoms, tipus de relació i telèfons de contacte)
  • Tipus de relació amb les persones de contacte.
  • Esbós de la instal·lació.
 • Dades del servei prestat: Quan els sistemes de seguretat entren en funcionament, registrem tots els esdeveniments que succeeixen, com ara senyals d'alarma, obertures, sabotatges, assistències i posició de l'usuari, passant a formar part de totes les dades registrades en l'historial del client.
 • Dades relatives a l'ús del lloc web i l'App:Quan interactues amb les nostres aplicacions, recopilem informació que ens indica quin contingut, temes o serveis t'interessen, descàrregues d'informació addicional, accés a través d'enllaços, problemes que detectem en el maneig de les eines i, fins i tot, la teva ubicació en cas que ho hagis autoritzat singularment. L'ús d'aquesta informació està regulat en la Política de Cookies.
 • Dades de resposta a les comunicacions: Analitzem la realització de campanyes comercials realitzades a través de correus electrònics, per saber com interactuen els nostres clients amb els correus electrònics que reben. Aquesta informació ens ajuda a conèixer la taxa d'obertura, la tarifa click-on en un enllaç que s'inclou en el correu electrònic, així com la tarifa de clients contactats.
 • Dades de geolocalització: Per a determinades finalitats, com ara la ciberacoració o la teleassistència, recopilem informació sobre la ubicació actual del vostre dispositiu quan utilitzeu els nostres serveis. 

En cas que habiliti els serveis de geolocalització del seu dispositiu per a l'App, el lloc web o un altre servei en línia de SICOR SEGURIDAD,tractarem les dades d'ubicació que el seu dispositiu identifica i ens proporciona per prestar-li serveis en funció de la seva ubicació (per exemple, en el servei de Teleassistència, podrem saber on es mou el familiar o persona dins de la casa o fora d'ella, i enviar-li avisos o alertes). 

En cas que sigui imprescindible, per a qualsevol dels serveis que prestem, activar la geolocalització i està desactivat, el dispositiu mòbil t'avisarà per activació, en cas contrari, no podràs prestar aquest servei. 

SICOR pot crear perfils de moviment a partir d'aquestes dades, amb la finalitat de definir hàbits o regles de comportament, tenint el seu accés a ells amb la finalitat de conèixer-los i protegir els seus éssers estimats.

7.- A qui podem comunicar les seves dades personals?

Les seves dades no es comuniquen a tercers excepte aquelles que presten serveis a les empreses del GRUP SICOR (tercers) prestadors de serveis de SICOR SEGURIDAD,amb els quals hem contractat els serveis d'assessorament professional, gestió administrativa, manteniment de sistemes, logística, instal·lació, serveis digitals, màrqueting i màrqueting. Tots aquests serveis contractats són necessaris per a la correcta execució de les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat, i per poder prestar-li els serveis que li oferim, sempre sota les nostres instruccions exprés. A més, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades.

Aquests tercers només tenen accés a la informació personal que necessiten per dur a terme aquests serveis. Estan obligats a mantenir les seves dades personals confidencials i no podran utilitzar-la de cap altra manera que la que hem sol·licitat.

En tots els casos, SICOR SEGURIDAD assumeix la responsabilitat de la informació personal que ens faciliti, i demanem a aquelles empreses amb les quals compartim les seves dades personals que apliquin el mateix grau de protecció de la informació que nosaltres. 

Així mateix, les seves dades personals estaran a disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Administracions Públiques, Jutges i Tribunals, per a l'atenció de les possibles responsabilitats derivades del tractament. 

8.- Enllaços a llocs web de tercers

En el cas que facilitem enllaços a llocs web que no siguin operats o controlats per SICOR SEGURIDAD,se li informarà puntualment ja que SICOR SEGURIDAD no té cap control sobre aquests llocs ni som responsables del contingut dels mateixos, ni tenim control sobre la forma en què tercers recopilen i utilitzen les seves dades personals.

Aquests llocs web han de tenir les seves pròpies polítiques de privacitat, a través de les quals explicaran com utilitzen i comparteixen la seva informació personal. Us recomanem que reviseu acuradament les polítiques de privadesa abans d'utilitzar aquests llocs web per assegurar-vos que esteu satisfets amb la manera com es recopila i comparteix la vostra informació personal. 

9.- Durant quant de temps emmagatzemem les seves dades personals?

Només emmagatzemem la seva informació personal en la mesura que la necessitem per poder utilitzar-la segons la finalitat per a la qual es reculli, i d'acord amb la base legal del tractament de les mateixes d'acord amb la legislació aplicable. 

El termini de conservació de les seves dades dependrà de les finalitats per a les quals les tractem. A la taula següent es detallen els terminis de conservació de cadascuna de les diferents finalitats:

PROPÒSITINFORMACIÓ DEL TERME CONSERVACIÓ
Registre com a client a la nostra web i/o App:
En cas que decideixis registrar-te com a client, necessitem tractar les teves dades per identificar-te i autenticar-te com a client del mateix i donar-te accés als seus diferents serveis o funcionalitats que estan a la teva disposició com a client registrat.

Aquests serveis inclouen: control remot del sistema de seguretat, accés a imatges i enregistraments, connexió o desconnexió del sistema de seguretat, consulta de factures, recepció d'alertes i notificacions, sol·licitud d'assistència tècnica o mèdica, i assistència per robatori, accés als serveis de teleassistència, així com serveis de ciberassetjament.
Tractem les seves dades mentre hi hagi una relació contractual i/o comercial amb vostè, o mentre no exerceixi el seu dret de supressió i/o limitació del tractament de les seves dades.
En particular, les seves dades no es conservaran durant un període superior a sis anys des de la finalització de la nostra relació contractual, d'acord amb l'article 30 del Codi de Comerç, a excepció de les imatges i, si escau, els sons, que són captats pels sistemes de seguretat que es conservaran durant un període màxim de 30 dies, tal com estableix l'article 22.3 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Sense perjudici de l'anterior, en el cas que hi hagi indicis d'actes delictius o d'un procediment continuat en relació amb vostè, les seves dades podran conservar-se durant el temps necessari fins que s'obtingui una resolució judicial ferma, estant a disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com de jutges i tribunals.
Utilitat "Calculadora":
Simular un pressupost indicatiu. Aquesta finalitat inclou el tractament de les seves dades per, principalment, contactar amb vostè i concertar una visita per realitzar una anàlisi de les necessitats reals que necessita, i poder presentar-li una oferta ferma.
Tractem les seves dades durant el temps necessari per gestionar i elaborar el seu pressupost, en ell s'indicarà el termini de conservació segons diversos criteris.
contacte:
Atendre les sol·licituds o sol·licituds que realitzi a SICOR SEGURIDAD a través dels canals disponibles, tractant les dades personals que siguin estrictament necessàries per gestionar o resoldre la seva sol·licitud o sol·licitud. 
Tractarem les seves dades durant el temps necessari per respondre a la seva sol·licitud o sol·licitud.
Treballa amb nosaltres:
La finalitat del tractament és analitzar, si les dades facilitades en el seu Currículum Vitae s'adapten al perfil requerit en la nostra empresa, formant part de possibles candidats, i entrar en el procés de selecció de recursos humans.


Tractarem les seves dades durant el temps que sigui necessari per desenvolupar el procés de selecció. Se l'informarà dels termes o criteris de conservació en el moment que l'informem prèviament de la finalitat i sol·licitarà el seu consentiment.
Gestió i anàlisi de la navegació:
Si navegues per la nostra web/App guardarem i avaluarem informació sobre les teves visites recents al nostre lloc i com navegues per les diferents seccions del mateix amb la finalitat d'analitzar i entendre l'ús que fan els usuaris del nostre lloc web/App i fer-lo més intuïtiu.

De la mateixa manera, mantindrem un registre de les seccions o serveis que hagi llegit o visualitzat i utilitzarem aquesta informació per personalitzar la publicitat que li mostrarem segons els seus interessos. 


Tractarem les seves dades durant el termini de conservació indicat en la nostra Política de Cookies.

En determinats casos, mantindrem la seva informació degudament bloquejada, sense donar-li cap ús, sempre que sigui necessari per a l'exercici o la defensa de reclamacions o algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual que pogués derivar-se del seu tractament, que ha de ser atès i per al qual sigui necessària la seva recuperació.

10.- Quins són els seus drets i com pot exercir-los?

La normativa de protecció de dades permet exercir davant SICOR SECURITY els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat i a no ser objecte de decisions individualitzades.

Aquests drets es caracteritzen pels següents:

 • El teu exercici és gratis
 • Si les sol·licituds són manifestament infundades o excessives (per exemple, repetitives) SICORSEGURETAT Maig:
  • Cobrar una taxa proporcional a les despeses administratives ocasionades.
  • O negar-se a actuar.
 • Les sol·licituds s'han de respondre en el termini d'un mes, encara que, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds, el termini es podrà ampliar dos mesos més.
 • SICOR SEGURIDAD s'obliga a informar-lo sobre els mitjans per a l'exercici d'aquests drets. Aquests mitjans han de ser accessibles i aquest dret no es pot negar en l'únic terreny que vostè opta per un altre mitjà.
 • Si la sol·licitud es presenta per mitjans electrònics, la informació serà facilitada per aquests mitjans quan sigui possible, llevat que l'interessat sol·liciti el contrari.
 • Si SICOR SEGURIDAD no fa el seguiment de la sol·licitud, l'informarà com a molt tard d'un mes dels motius de la seva no actuació i de la possibilitat de reclamar davant una Autoritat de Control.
 • Pots exercir els drets directament o a través del teu representant legal.

Aquests són els teus drets:

 • El dret d'accés permet contactar amb SICOR SEGURIDAD per saber si es tracta o no de les seves dades personals i quin tipus de dades.
 • El dret de rectificació admet que pot obtenir la rectificació de les seves dades personals que siguin inexactes sense dilació indeguda de SICOR SEGURIDAD.

Tenint en compte les finalitats del tractament, té dret a completar les seves dades personals incompletes, fins i tot mitjançant una declaració addicional.

En la seva sol·licitud haurà d'indicar a quines dades es refereix i la correcció que ha de realitzar. A més, quan sigui necessari, hauràs d'acompanyar la teva sol·licitud amb documentació que justifiqui la inexactitud o incompletesa de les teves dades.

 • El dret a l'objecte, com el seu nom indica, assumeix que pot oposar-se a que SICORSEGURETAT realitzar un tractament de les seves dades personals en els següents casos:
  • Quan es processin sobre la base d'una missió en interès públic o d'interès legítim, inclosa l'elaboració de perfils.
  • Quan la finalitat del tractament sigui el màrqueting directe, incloent també l'elaboració de perfils esmentats anteriorment.
 • Dret d'eliminació pots exercir-lo abans SICORSEGURETAT sol·licitar la supressió de les seves dades personals quan es produeixi alguna de les circumstàncies següents:
  • Si les seves dades personals ja no són necessàries en relació amb les finalitats per a les quals van ser recollides o tractades d'una altra manera.
  • Si el tractament de les seves dades personals s'ha basat en el consentiment que va prestar a SICOR SEGURIDAD,i vostè el retira, sempre que el tractament esmentat no es basi en una altra causa que el legitimi.
  • El tractament de SICOR SEGURIDAD es va basar en l'interès legítim o en el compliment d'una missió d'interès públic, i no han prevalgut altres motius per legitimar el tractament de les seves dades.
  • A les seves dades personals sent objecte de màrqueting directe, incloent l'elaboració de perfils relacionats amb l'esmentat màrqueting.
  • Si les seves dades personals han estat tractades il·lícitament.

No obstant això, aquest dret no és il·limitat, per la qual cosa pot ser factible no procedir a la supressió quan el tractament sigui necessari per a l'exercici de la llibertat d'expressió i informació, per al compliment d'una obligació legal, per al compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics conferits al responsable. , per raons d'interès públic, en l'àmbit de la salut pública, per arxivar a efectes d'interès públic, a efectes d'investigació científica o històrica o estadística, o per a la formulació, exercici o defensa de reclamacions.

SICOR SEGURIDAD estarà obligada a bloquejar les seves dades quan siguin rectificades o suprimides.

El bloqueig de les seves dades consisteix en la identificació i reserva de les mateixes per part de SICOR SEGURIDAD,adoptant mesures tècniques i organitzatives, per impedir el seu tractament, inclosa la seva visualització, excepte per a la provisió de les dades als jutges i tribunals, al Ministeri Fiscal o a les Administracions Públiques competents, en particular a les autoritats de protecció de dades, per a l'exigència de possibles responsabilitats derivades del tractament i només per al termini de prescripció dels mateixos.

Transcorregut aquest termini, les dades hauran de ser destruïts.

 • El dret a la limitació del tractament consisteix a obtenir la limitació del tractament de les seves dades que FA SEGURETAT SICOR, encara que el seu exercici té dos aspectes:

Pot sol·licitar la suspensió del tractament de les seves dades:

 • Quan impufiques l'exactitud de les teves dades personals, durant un període que permeti a SICOR SECURITY verificar-les.
 • Quan s'hagi oposat al tractament de les seves dades personals que SICOR SEGURIDAD dugui a terme en base a l'interès legítim o missió d'interès públic, siCOR SEGURIDAD verifica si aquests motius prevalen sobre els seus.

Sol·licitar a SICOR SECURITY la conservació de les seves dades:

 • Quan el tractament sigui il·lícit i ens oposem a la supressió de les seves dades i en el seu lloc sol·licitem la limitació del seu ús.
 • Quan SICOR SECURITY ja no necessiti dades personals per a les finalitats del tractament, però les necessiti per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.

Dret a la portabilitat: L'objecte d'aquest nou dret és reforçar encara més el control de les seves dades personals, de manera que quan el tractament es realitzi per mitjans automatitzats, rebi les seves dades personals en un format estructurat, d'ús comú, mecànicament llegible i interoperable, i pugui transmetre'ls a un altre responsable, sempre que el tractament estigui legitimat sobre la base del consentiment o en el marc de l'execució d'un contracte.

No obstant això, aquest dret, per la seva pròpia naturalesa, no es pot aplicar quan el tractament sigui necessari per al compliment d'una missió en interès públic o en l'exercici de poders públics conferits al responsable.

Per a l'exercici dels seus drets SICOR SEGURIDAD posa a la seva disposició els següents mitjans:

 • Mitjançant sol·licitud escrita i signada dirigida al Delegat de Protecció de Dades del GRUP SICOR,Carrer Mestre Alonso 24 – Local 28; 28028, MADRID, haurà d'adjuntar fotocòpia del DNI, document o qualsevol dada que acrediti de forma fiable la identitat del sol·licitant.
 • Mitjançant sol·licitud escrita i signada dirigida al correu electrònic del Delegat de Protecció de Dades del GRUP SICOR,dpd@gruposicor.com, i haurà d'adjuntar fotocòpia del DNI, document o qualsevol dada que acrediti de forma fiable la identitat del sol·licitant.

Pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no estigui satisfet amb la resposta de l'exercici dels seus drets, per a més detalls pot consultar la pàgina web www.aepd.es 

11.- Com protegim les seves dades personals?

A SICOR SEGURIDAD ens comprometem a protegir les seves dades personals. Utilitzem les mesures tècniques i organitzatives adequades per protegir la vostra informació personal i la vostra privadesa i revisar aquestes mesures periòdicament. Protegim la vostra informació personal mitjançant una combinació de controls de seguretat físics, informàtics o lògics, inclosos els controls d'accés que restringeixen i gestionen com es processa, gestionen i gestionen la vostra informació personal i les vostres dades personals. També ens assegurem que els nostres empleats estiguin degudament formats per protegir la seva informació personal. Els nostres procediments indiquen que podem sol·licitar-te una prova d'identitat abans de compartir la teva informació personal amb tu.

D'acord amb la nostra garantia de seguretat i confidencialitat,estem especialment interessats en oferir-li el més alt nivell de seguretat i protegir la confidencialitat de la informació personal que ens proporcioni. Per tant, les transaccions comercials es realitzen en un entorn de servidor segur sota protocol SSL (Secure Socket Layer), aquest protocol és una tecnologia estandarditzada que permet xifrar el trànsit de dades entre un navegador web i un lloc web, protegint així la connexió.

12.- Informació sobre cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats estrictament funcionals, permetent la navegació per la web i l'App, així com amb finalitats analítiques, i quan vostè ha consentit expressament, mostrar-li publicitat (tant general com personalitzada) en funció d'un perfil desenvolupat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple.pages visitats o productes visitats), per optimitzar la web / App i poder avaluar l'opinió dels productes adquirits pels usuaris. 

Les cookies que utilitzem no recopilen informació que identifiqui els nostres visitants.

Si desitja saber més sobre les cookies que utilitzem, la seva finalitat i altra informació d'interès, consulti la nostra política de cookies. 

Modificacions de la política de privacitat

Revisarem i actualitzarem la informació de protecció de dades quan hi hagi canvis legislatius o en qualsevol dels procediments de tractament de la seva informació personal.

SICOR alarmas El Corte Inglés, servei prestat per SICOR Seguridad El Corte Inglés, S.L. – DGP. 3247

Scroll a l' inici