nosaltres

Grup SICOR

Al juliol de 2020 neix grup SICOR,que passa a formar part del Grup El Corte Inglés,amb l'objectiu de cobrir les necessitats de servei dels diferents mercats a través de totes les nostres línies de negoci. Grup SICOR compta amb més de 2.700 professionals altament qualificats i especialitzats i, com a grup líder en el mercat empresarial, prestem un servei de qualitat.

Seguretat SICOR

Seguretat física i electrònica

Donem respostes integrades i personalitzades en l'àmbit de la Seguretat Física i Electrònica perquè els nostres clients se sentin plenament protegits en l'àmbit personal o empresarial.

Serveis Integrals SICOR

Serveis d'instal·lacions

El nostre objectiu estratègic busca oferir solucions i suport tant a empreses com a particulars, que busquen eficiència, qualitat, innovació i seguretat en aquest tipus de serveis.

Sicor Neteja Integral

Neteja i Manteniment

Com a especialistes en serveis de neteja i manteniment, oferim als nostres clients les millors garanties sota els més estrictes controls de qualitat.

Sicor Logística Integral

Serveis logístics integrals

SICOR Logística Integral ofereix tot tipus de serveis relacionats amb el sector logístic, un mercat altament competitiu en el qual SICOR Logística Integral destaca per la seva experiència i professionalitat.

SICOR Integra El Corte Inglés

Integració laboral de persones amb discapacitat – Qualificació nº 407/CM

Aconseguir la plena integració de les persones amb discapacitat en el mercat laboral és un dels principals objectius de SICOR Integra El Corte Inglés

> Més informació

SICOR Interserveis ETT

Empresa de treball temporal

Connectem persones i empreses, impulsant el talent dels professionals en companyies que tenen com a objectiu continuar creixent i afrontant nous reptes per afavorir el teixit empresarial. 

Coneix-nos a www.gruposicor.com

Scroll a l' inici