tipus d' alarmes

Els diferents tipus d' alarmes que existeixen

Si estàs buscant protegir casa teva o el teu negoci segur que t'has plantejat quina és la millor alarma per a això o quines càmeres són les idònies per a les teves necessitats i segons els espais que vulguis cobrir amb el sistema de seguretat ja que existeixen diversos dispositius i tecnologies que has de conèixer abans de prendre una decisió. A continuació detallem els tipus d'alarmes que existeixen.

Classes d' alarmes de seguretat segons diferents factors

Sempre és recomanable assessorar-se amb un expert en la matèria que pugui prèviament estudiar el teu tipus d'habitatge o empresa i les àrees que requereixen instal·lar els diferents dispositius de la nostra alarma per oferir-te el kit més adequat per a casa teva o negoci dins de tots els tipus de sistemes d'alarma del mercat.

L'objectiu d'instal·lar una alarma és sempre garantir la teva protecció, la dels teus familiars o la de la teva empresa.

A SICOR alarmes El Corte Inglés comptem amb sistemes de seguretat per a tots els habitatges, adaptats tant a pisos (de qualsevol alçada), cases unifamiliars, negocis com a les teves necessitats per prevenir intrusions que comportin desperfectes materials o danys personals.

Realitzem un estudi previ gratuït de l'habitatge o negoci al complet per instal·lar l'alarma més apropiada. 

Les alarmes per a pisos de SICOR alarmes El Corte Inglés disposen de la tecnologia de seguretat més avançada i, per tant, són sistemes completament segurs. En el cas de produir-se alguna alerta, aquesta és verificada d'una manera ràpida i eficaç pels especialistes que treballen en la Central Receptora d'Alarmes, els qui donaran avís a la Policia o a altres professionals de la Seguretat i emergències. 

Instal·lació ràpida i sense obres per als diferents tipus d'alarmes!

Alarmes segons el tipus d'habitatge

1. Pisos

No tots els habitatges són iguals i els pisos requereixen d' un kit completament diferent al que tenen un altre tipus de cases. Assegurar les entrades és el principal. Comptarem amb elements com el sensor d'obertura i vibració per a portes i finestres si es troba en una planta accessible des del carrer.

Et recomanem veure el nostre kit dissenyat per a pisos

2. Xalets i adossats

Les particularitats d'un xalet, adossat o habitatge unifamiliar fan que haguem de comptar tipus d'alarmes residencials força diferents respecte a les usades en pisos. 

Aquí serà extremadament important comptar amb dispositius de detecció perimetral per prevenir l'arribada fins a l'habitatge, els quals seguiran el mateix procediment de seguretat que els instal·lats al mateix habitatge per vigilar tots els punts d'accessos, finestres, entrades i sortides. Per a això s' estudiaran totes les zones i angles que han de quedar coberts.

Et recomanem veure el nostre kit dissenyat per a xalets i adossats.

3. Baixos i àtics

Vius en un baix o en un àtic? Aquests habitatges ofereixen avantatges com disposar de més privacitat o tenir accés a una terrassa, però també una sèrie d'inconvenients pel que fa a seguretat, que el fan ser diferents a un pis, ja que són més vulnerables als robatoris per la casuística de les seves entrades a la casa. 

Per a això existeixen kits específics que inclouen dispositius per a cobrir àrees com el pati o les terrasses a més de sensors de portes i finestres o fotodetectors d'infrarojos que detecten qualsevol moviment.

Et recomanem veure el nostre kit dissenyat per a baixos i àtics.

Totes les alarmes de SICOR alarmes El Corte Inglés et permeten protegir el teu habitatge com necessitis, segons el moment del dia activa l'àrea que vulguis protegir per sentir-te segur.

Segons l' àrea

A l'hora d'escollir el tipus d'alarma adequat també es té en compte l'àrea en concret que necessites protegir. 

Única zona: en aquest cas l'alarma només està centrada a protegir una àrea concreta.

Diverses zones: quan l' habitatge és gran o ha de cobrir fins i tot part de terreny i jardí o es tracta d' un edifici d' oficines o negoci amb diverses plantes, el més normal és recórrer a un tipus d' alarma que controli diferents àrees.

Segons la seva funció

1. Presència d'intrusos 

La presència d'intrusos és l'objectiu principal de qualsevol tipus d'alarma per la qual cosa tots els kits, des del més bàsic fins al més sofisticat cobreix aquesta funció. Es dissenyen perquè tots els habitatges i empreses tinguin una completa protecció. 

A SICOR alarmes El Corte Inglés a més tenim detecció anticipada de la possible entrada de qualsevol maleïda a la seva llar o negoci a través de sensors de vibració de portes o finestres, que es poden instal·lar en qualsevol accés a l'habitatge i a més hi ha càmeres amb infrarojos i alarmes perimetrals perquè fins i tot es detecti a les immediacions a la casa, fent el seu xalet, adossat, baix o àtic molt més segur.

També és la funció més usada per als pisos que no disposen de terrasses o un altre tipus d' accessos més fàcils puguin garantir la seva seguretat a l' interior.

2. Antiincendis

El sistema de seguretat antiincendis sol ser part d'una ampliació de l'alarma, sent un dispositiu molt específic i sofisticat perquè, a més de protegir les llars contra robatoris i intrusions, s'ajudi a prevenir incendis a través de les instal·lacions de dispositius que alerten contra el foc o fum, amb la finalitat d'intervenir de manera immediata per evitar qualsevol dany material o personal.

3. Detecció d'inundacions

Igual que l'antiincendis pertany a una ampliació d'alarma.

En moltes ocasions, preveure inundacions és complicat, però, amb els detectors d'inundació de SICOR alarmes El Corte Inglés, caracteritzats per la seva alta sensibilitat, podem detectar ràpidament fuites d'aigua i altres situacions, evitant problemes de més calibre i alertant les forces de seguretat, com bombers etc. 

Segons el sistema

1. Alarmes cablejades

Es tendeix a pensar que les alarmes mitjançant cable són de qualitat superior quant a seguretat i a temps de vida malgrat l'evident trastorn a l'hora de la seva instal·lació, requereix una mica d'obra per a tot el cablejat i en general els inhibidors que fan servir alguns intrusos no tenen efectivitat per a aquest tipus d'alarmes, però la realitat és que les alarmes han avançat molt i utilitzant una tecnologia superior com les de les de SICOR alarmes El Corte Inglés ja tenen una seguretat igual o no cables.

Les alarmes per cable a més tenen un major radi d'acció.

Els diferents tipus d'alarmes, tant les alarmes per cable com les sense fil poden estar connectades a una CRA, la Central Receptora d'Alarmes, que s'encarrega de veure l'avís, comprovar el salt d'alarma i mobilitzar les forces de seguretat en cas que hi hagi la intrusió.

2. Alarmes sense fil

Les alarmes sense fil tenen un gran avantatge i és que no cal fer obres a l'habitatge a l'hora de fer la instal·lació i són molt més ràpides de posar en funcionament ja que en el mateix dia queden actives.

L'ús d'inhibidors pels lladres pot semblar un problema per triar aquest tipus d'alarmes, però actualment la tecnologia que empra SICOR alarmes El Corte Inglés podem detectar aquesta inhibició a l'instant i comunicar amb l'usuari la incidència i donar avís a la policia si és necessari, per la qual cosa si estan sabotejant el sistema de seguretat ho sabrem abans que hagin entrat a l'habitatge.

A més, si és possible connectem l'alarma a Internet mitjançant cable Ethernet amb la qual cosa tenim doble via de comunicacions que no es pot inhibir.

Per això aquests tipus d'alarmes són un dels més usats tant en llars com en negocis.

Pots llegir més sobre aquest tipus d'alarmes en aquest article.

Per a negocis

Com totes les nostres alarmes, són personalitzades a cada usuari i cas concret per adaptar-nos completament a les necessitats de cada empresa o negoci

Proporcionem serveis exclusius centrats en la seguretat integral i en la ciberseguretat per a negocis. Realitzem un estudi de seguretat gratuït que ens permet determinar quin és el sistema de seguretat més adequat per protegir les diferents zones, bé siguin locals a peu de carrer, edificis d'oficines o fàbriques.

A més comptem amb diferents dispositius que t'ajudaran en el dia a dia del teu negoci: control d'accés i sistema de fitxatge, sistema de protecció de ciberseguretat, sensors antiincendis etc. 

Et recomanem visitar la nostra pàgina per a negocis i pimes per a més informació. 

Alarmes connectades

Una alarma connectada és sinònim d'una alarma amb connexió a CRA (Central Receptora d'Alarmes). Disposar d'aquesta connexió ens permet, en el cas de salts d'alarmes, verificar en el moment si és una alarma real i que els nostres professionals puguin donar avís a la Policia. Totes les alarmes de SICOR alarmes El Corte Inglés estan connectades a la nostra Central Receptora d'Alarmes (CRA) 24 hores els 365 dies de l'any. 

Alarmes per a exterior i perimetrals

Les alarmes perimetrals són les indicades per a la seguretat de les zones exteriors d' un xalet, adossat o cases amb patis, porxos, jardins o terrasses gràcies als detectors exteriors perimetrals, que són capaços d' identificar la presència d' un intrús en el perímetre de l' habitatge a través dels seus sensors i les càmeres especialment dissenyades per a aquestes zones amb infrarojos etc.

Aquesta zona es pot activar de forma independent de la de dins de la llar sent compatible la seva activació amb l' ús de la casa. Simplement s'activen els exteriors permetent el trànsit dins de la casa.

A SICOR alarmes El Corte Inglés cobrim tota classe de sistemes de seguretat, si necessites ampliar qualsevol informació o sol·licitar un pressupost personalitzat al telèfon gratuït 900 533 941

Tranquil·litat, protecció, professionalitat, resposta, vigilància, seguretat, servei i confiança són els valors de SICOR alarmes El Corte Inglés

SICOR alarmas El Corte Inglés és un servei ofert per SICOR Seguridad El Corte Inglés, S.L. – DGP. 3247 i amb connexió permanent 24h a la nostra CRA els 365 dies de l'any i amb avís a Policia.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Scroll a l' inici