Treballa amb nosaltres

Treballa en SICOR alarmes El Corte Inglés i forma part del futur de la seguretat

A SICOR alarmes El Corte Inglés, igual que a El Corte Inglés, el talent humà és un dels nostres atractius més rellevants. Per això, volem continuar atraient i retenint persones a la nostra família, que siguin capaços de compartir el compromís i els valors de les nostres companyies, amb l'objectiu d'oferir un servei personalitzat i de qualitat a cadascun dels nostres clients. 

Per què treballar a SICOR alarmes El Corte Inglés?

Sortides professionals

A més de dur a terme programes específics per comptar amb nous professionals, a SICOR alarmes El Corte Inglés impulsem el talent intern, oferim una formació contínua i apostem per la promoció interna. Considerem que la carrera laboral i professional té una gran importància en l' àmbit personal i, per tant, fomentem el desenvolupament i creixement de tot el nostre equip.  

Al servei de la innovació

Amb més de 20 anys d'experiència, en SICOR alarmes El Corte Inglés, ens esforcem cada dia per oferir solucions centrades en la protecció de tots els nostres clients i amb la tecnologia més avançada en Alarmes i Seguretat Electrònica. 

Igualtat d'oportunitats

Com a El Corte Inglés, a SICOR alarmes El Corte Inglés també estem compromesos amb la igualtat d'oportunitats, apostant per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat, dones víctimes de violència de gènere i altres col·lectius desfavorits. La nostra finalitat és ser un equip basat en la diversitat.

professionalitat

El nostre equip compta amb grans professionals especialitzats en totes les àrees del sector de la seguretat, treballen dia rere dia per donar el millor servei perquè el client se senti totalment protegit. 

Prestigi d'El Corte Inglés

Treballar en una de les empreses d'El Corte Inglés significa tenir un gran prestigi a nivell professional, sent un dels col·lectius més rellevants del teixit empresarial espanyol.

presència

Disposem de diferents delegacions i representacions comercials que ens permeten donar servei a tot el territori nacional.

Treballa amb nosaltres

Omple el següent formulari:

    * Camps obligatoris

    Socis i distribuïdors

    Pertànyer al programa de Partners és una oportunitat única de negoci per als socis, els quals comptaran amb els avantatges que una empresa d'àmbit internacional com SICOR Seguridad El Corte Inglés, pot oferir-los.

    Scroll a l' inici