Els bolets: On surten, com es coneixen, com es cuinen (Bolsillo) (Tapa blanda)

Características
Compartir
Características

Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen és el llibre que estaves esperant a labutxaca. Amb aquesta guia, Ramon Pascual t'introduirà d'una manera senzilla però rigorosa en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions de cadascuna de les 75 espècies juntament amb uns acurats i detallats dibuixos que les il·lustren et permetran reconèixer fàcilment quins són els bolets comestibles respecte els metzinosos, conèixer quina és la seva correcta determinació i també assabentar-te de moltes curiositats sobre cadascuna d'elles. Receptes de cuina, originals i poc conegudes complementen aquest llibre de capçalera per saber on i quan s'han d'anar a buscar els bolets, com identificar-los i quina és la millor manera de cuinar-los.

Isbn: 9788499301501
Referencia: 001006521100658
Editorial:
LABUTXACA
Fecha de lanzamiento:
3 de agosto de 2010
Género
Ensayo
Idioma:
Catalán
Traductor:
Els bolets
Colección:
LABUTXACA
Número de edición:
1
Ilustraciones:
Color
Título original:
Els bolets

Selecciona tipo de envío

INFORMACIÓN DE DEVOLUCIONES
  • España peninsular, Baleares y Canarias
    • Totales7,90€
    • Voluminosos30€
  • Ceuta y Melilla
    • Totales40€
Devolución GRATUITA en todas nuestras tiendas