La nostra cuina (Tapa blanda)

Características
Compartir
Características

La nostra cuina recorre la geografia culinària des d'una perspectiva nova. La història, la llegenda, les anècdotes, la mirada crítica, el rigor, l'humor... són els ingredients d'aquesta obra, que es completa amb un centenar de receptes dels restaurants amb més fama en cadascun dels plats. Escrita amb la prosa precisa i audaç del periodista Emili Piera i profusament il·lustrada amb les imatges del prestigiós fotògraf Francesc Jarque, la conjunció d'aquests professionals ha fet possible la publicació d'un llibre de gran qualitat, modern, complet, amé i a estones divertit, que ens permet comprendre i assaborir la rica oferta gastronòmica valenciana. La nostra cuina continua la tradició d'obres de gran format que Edicions Bromera ha publicat els últims anys, amb èxit notable, per a divulgar la nostra història i el nostre valuós patrimoni. La cura en el disseny, la maquetació, la selecció fotogràfica i la qualitat dels textos han merescut la distinció de la Direcció General del Llibre de la Generalitat Valenciana a altres obres de la mateixa col·lecció, com ara València per a veïns i visitants, de Joan F. Mira i Francesc Jarque, Premi al Millor Llibre de l'Any 1999, o Espais naturals. Terres interiors valencianes, de J. M. Almerich, J. Cruz i P. Tortosa, Premi al Llibre Millor Editat 2001. Una garantia de qualitat. Versió en castellà ISBN 84-95722-15-1

Dimensiones: 34 (alto) x 24 (ancho)

Nº de páginas: 128

Isbn: 9788476607312
Referencia: 001006510923177
EAN: 9788476607312
Editorial:
BROMERA
Fecha de lanzamiento:
14 de octubre de 2002
Género
Cocina
Subgénero
Gastronomía
Idioma:
Catalán
Colección:
(LLIBRES FORA COL.LECCIO)

Selecciona tipo de envío

INFORMACIÓN DE DEVOLUCIONES
  • España peninsular, Baleares y Canarias
    • Totales7,90€
    • Voluminosos30€
  • Ceuta y Melilla
    • Totales40€
Devolución GRATUITA en todas nuestras tiendas