Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

La cuina de les terres gironines (segona edició)

La cuina de les terres gironines (segona edició)

Autor:
Pep Nogue
  • Financiación 0% gastos, 0% intereses

    Del 17 al 26 de febrero. Ver condiciones

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Envíos a España 1€ y Envío GRATIS a España desde 19€ en Libros

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

Disponibilidad en Centros

Aquest llibre vol ser en primera instància el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina casolana de les nostres mares, àvies, besàvies, de la gent que ha viscut en aquest territori d'anys ençà. Les receptes d'aquesta cuina tradicional es troben en la primera part del llibre. La segona part expressa el canvi generacional de la cultura gastronòmica del nostre país. S'hi recull la cuina d'autor, un fenomen que en els darrers anys ha fet evolucionar la cuina gironina. D'aquesta manera, hi trobem receptes dels més prestigiosos cuiners de les comarques gironines.


Detalles del libro
ISBN:
9788497910712
Fecha de Lanzamiento:
24-enero-2005
Editorial:
COSSETANIA
Número de páginas:
160
Dimensiones:
23 x 15
Idioma:
Catalán
Colección:
EL CULLEROT
Número de colección:
9
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510938118 |

EAN:

9788497910712