Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

La cuina tradicional dels bolets (Tapa blanda)

La cuina tradicional dels bolets (Tapa blanda)

Otras ofertas

14,2515-5%
Vendido por AG Libros
14,2515-5%
Vendido por ALDABA WORLD
14,2515-5%
Vendido por IMOSVER
  • Envíos a España 1€ y Envío GRATIS a España desde 19€ en Libros

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

Disponibilidad en Centros

Si volem parlar de cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Els bolets són un element molt viu dins la cultura gastronòmica del poble català. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. Els secrets gastronòmics de l'àvia i de les mestresses de casa es troben reflectits en aquest llibre, el qual conté receptes inèdites recuperades d'arreu de la geografia catalana. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació. El llibre inclou trenta-dues làmines a tot color que reprodueixen els bolets utilitzats en la cuina catalana.


Detalles del libro
ISBN:
9788495684998
Fecha de Lanzamiento:
24-septiembre-2002
Editorial:
COSSETANIA
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
192
Dimensiones:
23,5 x 16,5
Idioma:
Catalán
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510922674 |

EAN:

9788495684998