Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

O libro da empanada: Historia, tradición e 107 receitas (Tapa blanda)

O libro da empanada: Historia, tradición e 107 receitas (Tapa blanda)

Otras ofertas

24,7026-5%
Vendido por AG Libros
24,7026-5%
Vendido por NEAR BOOKS
24,7026-5%
Vendido por IMOSVER
  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

Información

Envío y devoluciones

Disponibilidad en Centros

A empanada é un símbolo da mellor cociña de Galicia. É, abofé, un signo de identidade. Xenerosa, saborosa e farturenta, pola empanada identifícannos como galegos de aquí á fin do mundo. De raxo, de xoubas, de polo, de ameixas, de bacallao con pasas, de lamprea, de millo con chocos, de centeo con sardiñas, de carne, de roxóns, de millo con zamburiñas, de vieiras, a costrada, as de cu de tarteira..., son os mil traxes que ela ten para se vestir nas festas, nas romerías, nas celebracións domésticas ou nos mellores restaurantes. Por iso é o producto galego máis universal.


Detalles del libro
ISBN:
9788497824187
Fecha de Lanzamiento:
20-febrero-2006
Editorial:
EDICIONS XERAIS DE GALICIA
Formato encuadernación:
Tapa blanda
Número de páginas:
248
Dimensiones:
22,5 x 14,5 cm
Idioma:
Gallego
Idioma original:
Gallego
Colección:
TURISMO / OCIO - MONTES E FONTES - GASTRONOMÍA
Número de edición:
2
Género:
Cocina Española
Subgénero:
Manuales Cocina Española

Referencia:

006519605940 |

EAN:

9788497824187